AMD Software güncellenince hata oluşuyor

dr1.6

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci/ Müzisyen
Herkese iyi günler. Biraz farklı bir sorunum var umarım anlatabilirim. PC de Windows'ya da AMD Software'yi güncellediğimde oluşan bir sorun var. Güncellemeler sorunsuz bir şekilde oluyor fakat PC'yi kapatırken ekrana bir hata kutucuğu çıkuyor. Fakat bu hatanın gözükmesi ile PC'nin kapanması bir olduğu için ne yazdığını 1 saniye bile göremiyorum. Var mı buna benzer bir sorun yaşayan? Bu durum güncelleme olduktan sonra 1 ya da 2 kez oluyor. Sonrasında olmuyor. Kullanımda ya da başka bir şeyde engel teşkil etmiyor fakat merak ediyorum sebebini. Cevaplar için şimdiden teşekkürler 🙂

Son düzenleyen: Moderatör:
Kapatırken telefonunuz ile ağır çekimde ekranı çekin belki hatayı gormenizde yardımcı olur yada olay yöneticisinede göz atabilirsiniz.

Hocam o saçma problemi ben de yaşadım. Çözüm olarak sürücüyü tamamen kaldırdım, daha sonrasında da sondan bir önceki güncellemeyi kurdum. Gerçi yaşadığım hemen hemen tüm AMD kaynaklı problemleri böyle çözüyorum ben. Bir şekilde düzeliyor ancak başka bir güncellemeyle yeni bir sorun geliyor, AMD olduğu için yapacak bir şey yok maalesef. Bu arada ekran kartınız "eski" sayılıyorsa artık güncelleme gelmeyecek, bilginize sunarım.

Hocam o saçma problemi ben de yaşadım. Çözüm olarak sürücüyü tamamen kaldırdım, daha sonrasında da sondan bir önceki güncellemeyi kurdum. Gerçi yaşadığım hemen hemen tüm AMD kaynaklı problemleri böyle çözüyorum ben. Bir şekilde düzeliyor ancak başka bir güncellemeyle yeni bir sorun geliyor, AMD olduğu için yapacak bir şey yok maalesef. Bu arada ekran kartınız "eski" sayılıyorsa artık güncelleme gelmeyecek, bilginize sunarım.
Merhaba aynı sorunu bende yaşadım sürücüyü sildim tekrar yükledim 1 gün kullandıktan sonra ekran görüntüsü gelmedi herşey çalışıyor sadece ekranda görüntü yok ekraran kartı modelim hd5000 serisi

Merhaba aynı sorunu bende yaşadım sürücüyü sildim tekrar yükledim 1 gün kullandıktan sonra ekran görüntüsü gelmedi herşey çalışıyor sadece ekranda görüntü yok ekraran kartı modelim hd5000 serisi
Hocam o görüntünün gelmemesi dediğim gibi tamamen yazılımla alakalı. En stabil çalışan sürümü bulup kurarsanız problem kalmayacaktır diye düşünüyorum, bir süreliğine...

Cevaplar için teşekkürler herkese. Tekrar o hatayı görürsem fotosunu çekmeye çalışacağım. Sürekli hale gelirse de yazdığınız yolları deneyeceğim 👍🏻

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı