AMD Software hatası

mhdd1212

Centipat
Daha fazla  
HP 7N4W2AA model laptopuma format attıktan sonra AMD Radeon Software'a girmeye çalışırken bu hatayı alıyorum.

Ayarlar/Sistem/Hakkında/Gelişmiş sistem ayarları/Donanım/Aygıt yükleme ayarları/Hayır/Değişiklikleri kaydet tuşuna tıklayın ve sürücüyü yeniden yükleyin.

"Ayarlar/Sistem/Hakkında/Gelişmiş sistem ayarları/Donanım/Aygıt yükleme ayarları/Hayır/Değişiklikleri kaydet tuşuna tıklayın" buraya kadar geldim ama gerisinde ne yapacağımı bilmiyorum bu hatayı çözmek için ne yapmam lazım.

Windows Update may have automatically replaced your AMD Graphics driver hence the version of AMD Software you have launched is not compatible with your currently installed AMD Graphics driver.

For information on how to Resolve this please GO to.

Görsel yüklenmediği için hatayı buraya yazıyorum.

Manuel olarak driver indirip yüklemeyi denediz mi ?

Çalıştır kısmından dxdiag yazarak ekran kartının tam modelini öğrenip adını yazarak sonuna driver ekleyip aratmayı bir deneyin ya da buraya yazın bir bakalım

Ad: AMD Radeon (tm) Graphics.
Üretici: Advanced Micro devices ınc.
Yonga türü: AMD Radeon Graphics Processor (0x164C)
Ekran kartının modeli bu.
İşlemci Ryzen 5 5500U.

İndirdikten sonra ne yapmam lazım nasıl sürücüyü kuracağım ve doğru sürücü olduğundan emin misiniz Vega yazıyorda dosya adında.

Verdiğiniz bilgilere göre benim yolladığım linkten indiriyorsanız driverınızın bu olması gerekiyor. İndirdikten sonra yapmanız gereken tek şey exe dosyasını çalıştırıp yüklemenin tamamlanmasını beklemeniz yükledikten sonra sistem restart atacaktır

Peki bu işlemin herhangi bir riski var mıdır bozulma gibi.

Hayır bozulmaz DDU programını kullanarak kaldırıp başka bir sürücü yükleyebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…