Akif büyükdağ Centipat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 345 Çözümler 4 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2020 #1 2 Gün önce 20.10.1 sürümüne yükselttim ancak bayağı hatalı bir sürüm. Sadece bende mi bilmiyorum. Discord, Zoom açılmıyor, tekrar eski sürüme nasıl geçirebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Kasım 2020
2 Gün önce 20.10.1 sürümüne yükselttim ancak bayağı hatalı bir sürüm. Sadece bende mi bilmiyorum. Discord, Zoom açılmıyor, tekrar eski sürüme nasıl geçirebilirim?
efedesu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 6.621 Çözümler 55 Yer 地獄 Daha fazla Cinsiyet Kadın 2 Kasım 2020 #2 DDU ile surucuyu kaldirip eski surume gecebilirsiniz. Artı 0 Eksi
SkyRose Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 6.081 Makaleler 5 Çözümler 59 2 Kasım 2020 #3 Yukarıdaki arkadaşın dediğine ek olarak "AMD Clean Up Utility" kullanabilir veya direkt üstüne kurabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Yukarıdaki arkadaşın dediğine ek olarak "AMD Clean Up Utility" kullanabilir veya direkt üstüne kurabilirsiniz.
starplatinum Hectopat Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 519 Yer Morioh Daha fazla Meslek Deniz Bilimci 2 Kasım 2020 #4 Önce 20.4.2 (en stabil WHQL) sürücüsünü indirin. Sonra Cleanup Utility adlı programı indirin. AMD Cleanup Utility | AMD This article provides information about the AMD Cleanup Utility and is organized into the following sections: www.amd.com Cleanup Utility adlı programı çalıştırıp eski sürücüyü kaldırın. En son olarak bilgisayarınızdaki indirilenler bölümünden yeni sürücüyü kurun. Artı 0 Eksi
Önce 20.4.2 (en stabil WHQL) sürücüsünü indirin. Sonra Cleanup Utility adlı programı indirin. AMD Cleanup Utility | AMD This article provides information about the AMD Cleanup Utility and is organized into the following sections: www.amd.com Cleanup Utility adlı programı çalıştırıp eski sürücüyü kaldırın. En son olarak bilgisayarınızdaki indirilenler bölümünden yeni sürücüyü kurun.