AMD Software ile kaydedilen videolar yeşil olarak gözüküyor

Randower

Megapat
Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Üniversite öğrencisi
Profil Kapağı
1524136703
Merhabalar. AMD Software ile çektiğim klip ve videolar yeşil ekran olarak gözüküyor. Nasıl çözebilirim? Silip tekrar yüklemek sorunu çözüyor fakat bir süre sonra tekrar yaşanıyor. Mesela aşağıdaki ekran görüntüsünden anlaşılacağı üzere ilk videom yeşil olmuş. Silip yükledim ve bir süre sıkıntı yok. Ama en aşağıdaki 2 videodan sonra tekrar yeşil oluyor.

gasg.png

Aynı sorunu ben de yaşıyorum ara ara, bir süre sonra kendisi düzeliyor, araştırdım ancak sanırım bir çözümü yok, bazısı ayarları sıfırlayarak, bazısı monitörü bilgisayarına bağlaıdğı kablo türünü değiştirerek (hdmi/dp) bazısı da driver versiyonunu değiştirerek çözüm bulmuş, ancak kesin bir çözümü olduğunu sanmıyorum.

Aynı sorunu ben de yaşıyorum ara ara, bir süre sonra kendisi düzeliyor, araştırdım ancak sanırım bir çözümü yok, bazısı ayarları sıfırlayarak, bazısı monitörü bilgisayarına bağlaıdğı kablo türünü değiştirerek (hdmi/dp) bazısı da driver versiyonunu değiştirerek çözüm bulmuş, ancak kesin bir çözümü olduğunu sanmıyorum.
Evet ya, ne kadar baksam da ben de kalıcı bir çözüm bulamadım. Kablodan olacağını düşünmediğimden (biraz da hdmi kullanmak istemediğimden) DP portu değiştirmeyi denemedim. Sıfırlama da her zaman işe yaramıyor. En düzgün çözüm driver'ı silip yüklemek maalesef.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı