Çözüldü AMD Software işlemci sıcaklığı görünmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

DadluJocuk

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam dün bilgisayarıma görüntü gelmedi. Anakart üzerinde RAM ışıkları yanıyordu. RAM'den kaynaklı olduğunu düşünerek RAM'leri söküp silgi yardımı ile ağızlarını sildim ve yuvalarını temizleyerek tekrar taktım sorun çözüldü ancak bu sefer de AMD Software üzerinde işlemci kullanımı dışındaki diğer işlemci değerlerini göremiyorum(sıcaklık vb) konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? İşlemci dışındaki her şeyin kullanım değerlerini görebiliyorum.

Çözüm
Çözemeyen ve araştıran arkadaşlar olursa BIOS ekranına girip hiçbir şey yapmadan çıktıktan sonra bilgisayarınızı başlatınca değerler tekrar görünmeye başlıyor.
Çözemeyen ve araştıran arkadaşlar olursa BIOS ekranına girip hiçbir şey yapmadan çıktıktan sonra bilgisayarınızı başlatınca değerler tekrar görünmeye başlıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…