Bioxin Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 341 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 15 Temmuz 2023 #1 AMD Software'den kaydettiğim Valorant videosunun bir bölümünde ses kayması yaşandı. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim?
AMD Software'den kaydettiğim Valorant videosunun bir bölümünde ses kayması yaşandı. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim?
frt242 Decapat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #2 Aynı sorun bende de oldu ekran kartınızın bir önceki driverını kurduğunda düzeldiğini söyleyenler oldu şu an kuruyorum eğer düzelirse yazarım.
Aynı sorun bende de oldu ekran kartınızın bir önceki driverını kurduğunda düzeldiğini söyleyenler oldu şu an kuruyorum eğer düzelirse yazarım.
berktuuna Decapat Katılım 27 Aralık 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2024 #3 frt242 dedi: Aynı sorun bende de oldu ekran kartınızın bir önceki driverını kurduğunda düzeldiğini söyleyenler oldu şu an kuruyorum eğer düzelirse yazarım. Genişletmek için tıkla... Merhaba, düzeldi mi probleminiz?
frt242 dedi: Aynı sorun bende de oldu ekran kartınızın bir önceki driverını kurduğunda düzeldiğini söyleyenler oldu şu an kuruyorum eğer düzelirse yazarım. Genişletmek için tıkla... Merhaba, düzeldi mi probleminiz?