CptnAktas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 1.263 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Aralık 2020 #1 İyi günler R7 370 ekran kartım var. AMD Software'in kayıt programını kullanmak istiyorum fakat video kaydı al dediğimde mouse imleci dönüyor fakat hiçbir şey olmuyor. Nasıl düzelteceğim? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Aralık 2020
İyi günler R7 370 ekran kartım var. AMD Software'in kayıt programını kullanmak istiyorum fakat video kaydı al dediğimde mouse imleci dönüyor fakat hiçbir şey olmuyor. Nasıl düzelteceğim?
Satanay Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 777 Makaleler 1 Yer Ege Bölgesi 20 Aralık 2020 #2 Bende de olmuştu görev yöneticisinden Radeon Settings: Host Service'i kapatınca ve tekrardan AMD Software'i arama çubuğundan aratıp açınca düzelmişti.
Bende de olmuştu görev yöneticisinden Radeon Settings: Host Service'i kapatınca ve tekrardan AMD Software'i arama çubuğundan aratıp açınca düzelmişti.
CptnAktas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 1.263 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Aralık 2020 #3 Satanay dedi: Bende de olmuştu görev yöneticisinden Radeon Settings: Host Service'i kapatınca ve tekrardan AMD Software'i arama çubuğundan aratıp açınca düzelmişti. Genişletmek için tıkla... olmadı
Satanay dedi: Bende de olmuştu görev yöneticisinden Radeon Settings: Host Service'i kapatınca ve tekrardan AMD Software'i arama çubuğundan aratıp açınca düzelmişti. Genişletmek için tıkla... olmadı