A alikopter Femtopat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2022 #1 Merhaba XFX Radeon RX 6500 XT ekran kaydına sahibim, kayıt kısmı görünmüyor. Ne yapabilirim, OBS gibi uygulamalarda kayıt sorun olmuyor ama ben burada neden çıkmadığı konusunda meraklıyım. Nasıl çözebilirim bu sorunu yardımcı olur musunuz?
Merhaba XFX Radeon RX 6500 XT ekran kaydına sahibim, kayıt kısmı görünmüyor. Ne yapabilirim, OBS gibi uygulamalarda kayıt sorun olmuyor ama ben burada neden çıkmadığı konusunda meraklıyım. Nasıl çözebilirim bu sorunu yardımcı olur musunuz?
Emma Stone Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 6.858 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2022 #2 6500 XT, desteklemiyor. Encoder bulunmuyor maalesef.
A alikopter Femtopat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2022 #3 Emma Stone dedi: 6500 XT, desteklemiyor. Encoder bulunmuyor maalesef. Genişletmek için tıkla... XBOX Game Bar ile de çekemiyorum bunun da mı sorunu aynıdır?
Emma Stone dedi: 6500 XT, desteklemiyor. Encoder bulunmuyor maalesef. Genişletmek için tıkla... XBOX Game Bar ile de çekemiyorum bunun da mı sorunu aynıdır?