QuaRex35 Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2021 #1 Arkadaşlar ekran kartım AMD Software indirmek istiyorum fakat yapamıyorum. Yardımcı olur musunuz? Ekran kartımın SS'leri bunlar: Son düzenleyen: Moderatör: 29 Eylül 2021
Arkadaşlar ekran kartım AMD Software indirmek istiyorum fakat yapamıyorum. Yardımcı olur musunuz? Ekran kartımın SS'leri bunlar:
G Guap00 Decapat Katılım 27 Ağustos 2021 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2021 #2 AMD Drivers and Support for Radeon, Radeon Pro, FirePro, APU, CPU, Ryzen, desktops, laptops www.amd.com Hocam Buradan İndirebilirsiniz Download Yazısına basınca sizin otomatik Ekran Kartınızı Felan Bulup Programı İndiriyor Artı 0 Eksi
AMD Drivers and Support for Radeon, Radeon Pro, FirePro, APU, CPU, Ryzen, desktops, laptops www.amd.com Hocam Buradan İndirebilirsiniz Download Yazısına basınca sizin otomatik Ekran Kartınızı Felan Bulup Programı İndiriyor
ezuer Kilopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 4.187 Çözümler 63 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı: RX 6600 İşlemci: Ryzen 5 5500 RAM: Kingston HyperX Fury 1x16 GB Anakart: Gigabyte A320M-H PSU: NZXT C550 SSD: Samsung 970 EVO Plus 1 TB SSD2: Patriot P210 256 GB HDD: Seagate Barracuda 1 TB Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2021 #3 AMD Drivers and Support for Radeon, Radeon Pro, FirePro, APU, CPU, Ryzen, desktops, laptops www.amd.com Artı 0 Eksi
AMD Drivers and Support for Radeon, Radeon Pro, FirePro, APU, CPU, Ryzen, desktops, laptops www.amd.com
KS KS QuaRex35 Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2021 #4 Guap00 dedi: AMD Drivers and Support for Radeon, Radeon Pro, FirePro, APU, CPU, Ryzen, desktops, laptops www.amd.com Hocam Buradan İndirebilirsiniz Download Yazısına basınca sizin otomatik Ekran Kartınızı Felan Bulup Programı İndiriyor Genişletmek için tıkla... Hocam evet bunu bende denedim yüklendi ekran kartını yeniledi pc kapatıp açtı fakat software yüklenmedğini farkettim buda olmadı yani teamwiewer üzerinden yardım edebilecek varmı Artı 0 Eksi
Guap00 dedi: AMD Drivers and Support for Radeon, Radeon Pro, FirePro, APU, CPU, Ryzen, desktops, laptops www.amd.com Hocam Buradan İndirebilirsiniz Download Yazısına basınca sizin otomatik Ekran Kartınızı Felan Bulup Programı İndiriyor Genişletmek için tıkla... Hocam evet bunu bende denedim yüklendi ekran kartını yeniledi pc kapatıp açtı fakat software yüklenmedğini farkettim buda olmadı yani teamwiewer üzerinden yardım edebilecek varmı