RX 570'nin sayfasında bile gözüküyor 22.Q3 sürümü. Muhtemelen sende de çalışacaktır. Kurulum dosyasını çalıştırıp kurulum yapmayı dene. Zaten uyumlu değilse de hata verecektir kuruluma başlamadan, merak etme.
RX 570'nin sayfasında bile gözüküyor 22.Q3 sürümü. Muhtemelen sende de çalışacaktır. Kurulum dosyasını çalıştırıp kurulum yapmayı dene. Zaten uyumlu değilse de hata verecektir kuruluma başlamadan, merak etme.
Kurdum, 1 el Valorant da girdim. Her driver yenileyince olan 2 Dklık donma oldu geçti. Grafikler daha gerçekçi duruyor. Monitör 165hz 250-350 alıyordum 10 fps civarı düştü.
Hayır, Battlefield 1 Pro sürümünde açılmıyordu. Daha doğrusu oyun sadece en güncel driverda açılıyordu, bir önceki sürümde bile açılmıyordu.(Açılmamasının sebebi hata değildi, oyun güncellememi söylüyordu.) O yüzden 23.3.1'e geçtim. Sorun yaşamadım bunun haricinde.