Ashloth Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 533 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2024 #1 Örneğin CS videosu çekeceğim fakat Black bar problemi oluyor. GPU ölçeklendirme açık ve tam panelde, bunun herhangi bir çözümü var mı?
Örneğin CS videosu çekeceğim fakat Black bar problemi oluyor. GPU ölçeklendirme açık ve tam panelde, bunun herhangi bir çözümü var mı?
jasonoleragg Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 896 Çözümler 2 19 Şubat 2024 #2 Ashloth dedi: Örneğin CS videosu çekeceğim fakat Black bar problemi oluyor. GPU ölçeklendirme açık ve tam panelde, bunun herhangi bir çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Konudan bağımsız olarak videoyu nasıl çekiyorsunuz AMD softwarede ben bulamadım.
Ashloth dedi: Örneğin CS videosu çekeceğim fakat Black bar problemi oluyor. GPU ölçeklendirme açık ve tam panelde, bunun herhangi bir çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Konudan bağımsız olarak videoyu nasıl çekiyorsunuz AMD softwarede ben bulamadım.
Ashloth Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 533 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2024 #3 jasonoleragg dedi: Konudan bağımsız olarak videoyu nasıl çekiyorsunuz AMD softwarede ben bulamadım. Genişletmek için tıkla... Programı açtığınızda üstteki kategorilerde kayıt ve yayın kısmından.
jasonoleragg dedi: Konudan bağımsız olarak videoyu nasıl çekiyorsunuz AMD softwarede ben bulamadım. Genişletmek için tıkla... Programı açtığınızda üstteki kategorilerde kayıt ve yayın kısmından.