AMD Software setup dosyasını bulamıyor

chamvio

Hectopat
Yer
Lindórinand.
Ekran kartı
XFX Radeon RX 6600 XT Speedster QICK 308
Merhabalar,

Ekran kartı sürücüsünü güncellemek istediğimde aşağıdaki hatayı alıyorum. Nasıl çözümleyebilirim?

Screenshot_465.png

Hocam bu aralar software da sıkıntı var. Aynı hatayı bende alıyorum bu yüzden AMD'nin kendi sitesinden indirdim Driver'ı.

İndirdikten sonra bir kez daha "güncelleştirmeleri kontrol et" dedim bu sefer de "update fail" diye bir hata aldım.
DDU ile sürücüleri kökten silip yine denedim ancak sonuç değişmedi.

Hocam bu aralar software da sıkıntı var. Aynı hatayı bende alıyorum bu yüzden AMD'nin kendi sitesinden indirdim Driver'ı.

İndirdikten sonra bir kez daha "güncelleştirmeleri kontrol et" dedim bu sefer de "update fail" diye bir hata aldım.
DDU ile sürücüleri kökten silip yine denedim ancak sonuç değişmedi.
Neredeyse 1 aydır güncelleyemiyorum ve güncel olmaması oyunlarda da sıkıntı yaratmaya başladı. :D Kimi oyuna güncel olmadığı için giremiyorum bile.

Neredeyse 1 aydır güncelleyemiyorum ve güncel olmaması oyunlarda da sıkıntı yaratmaya başladı. :D kimi oyuna güncel olmadığı için giremiyorum bile.

Vallahi ben 6-7 aydır software üzerinden hemen hızlıca ve hazırca güncelliyordum ancak son 3-4 gündür aynı hatayı alınca elle güncellemeye geri döndüm. 😀

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı