Eskilerdenn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 1.716 Çözümler 11 24 Haziran 2021 #1 Ekran kartını güncelledikten sonra 21.5.2 sürümü kurulumunda hata veriyor 4 oldu deniyorum ne yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Haziran 2021
Ekran kartını güncelledikten sonra 21.5.2 sürümü kurulumunda hata veriyor 4 oldu deniyorum ne yapmam lazım?
A Arcihit Femtopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2021 #2 DDU ile ekran kartı yazılımını silip tekrar kurmayı dener misin?
Berke Bozdoğan Hectopat Katılım 14 Haziran 2021 Mesajlar 62 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2021 #3 Arcihit dedi: DDU ile ekran kartı yazılımını silip tekrar kurmayı dener misin? Genişletmek için tıkla... Ben de aldım o hatayı dün ne yapacağım bilmiyorum. DDU denedim.
Arcihit dedi: DDU ile ekran kartı yazılımını silip tekrar kurmayı dener misin? Genişletmek için tıkla... Ben de aldım o hatayı dün ne yapacağım bilmiyorum. DDU denedim.
A Arcihit Femtopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2021 #4 Berke Bozdoğan dedi: Ben de aldım o hatayı dün ne yapacağım bilmiyorum. DDU denedim. Genişletmek için tıkla... Sürücüyü kurarken "Fabrika ayarlarına sıfırla" tikini açıp tekrar dener misin?
Berke Bozdoğan dedi: Ben de aldım o hatayı dün ne yapacağım bilmiyorum. DDU denedim. Genişletmek için tıkla... Sürücüyü kurarken "Fabrika ayarlarına sıfırla" tikini açıp tekrar dener misin?