AMD Software siliniyor

yscof1eld

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Ekran kartım RX 6600. 4-5 saat oyun oynadıktan sonra birden PC kasmaya başlıyor, en nihayetinde monitör donuyor ve PC'yi kapatmak zorunda kalıyorum. PC'yi kapattıktan sonra ilk açılışta ekran gelmiyor, 5 dakika bekleyip açınca monitör açılıyor ama AMD sürücüleri silinmiş oluyor. Bu sorunu çok sık yaşıyorum, çözümü yok mu? Sürücüler neden otomatik olarak siliniyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorunu Rx560 kartımda yaşamıştım. Silgi ve/ya diş fırçası yardımıyla bağlantı pinlerini temizleyip tekrar takmak sorunu çözebilir, bana yardımcı olmuştu.

Sorun biraz benzer gibi. Bir bakin derim.

Siz de Memtest86 uygulayin.

Bu arada, bu araci kullanin ve surucuyu kaldirin. Not: PIN kullaniyorsaniz ve guvenli modda silecekseniz PIN'i kaldirin, yoksa giris yapilamayabilir ve temiz kurulum gerekebilir.

Ardindan surucuyu indirin ve Full Install yerine Driver Only secin ve kurun. FurMark kullanmak da kartta sorun olup olmadigi hakkinda bilgi saglayabilir. Ayni sekilde OCCT icin de. Yani, yukte mi kapaniyor, yoksa ekran karti arizasi varsa goruntuyu mu kesiyor diye. Eger islemcinin dahili grafigi varsa anakarta takin goruntu kablosunu, dahili grafigi kullanin ve bir süre oyle kullanin, eger kapanirsa ekran kartiyla alakasi olmayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…