"AMD Software sürüm uyarısı" hatası

HunteXTX

Yoctopat
Ben AMD Software'ye girerken sürüm uyarısı alıyorum ve MSI Afterburner'de değerler gözükmüyor, CS2'ye de girmiyor. Driverı DDU'dan silip yeniden yükledim, burada konu açtım öyle yap dediler, 2 gün sonra aynısı oldu. Bir daha yaptım yıne 3 gün sonra oldu. Driveri DDU'dan silerken güvenli moda almıyorum ondan olabilir mi, eğer ondansa güvenli mod nasıl açılır? Şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (27).png
    Ekran Görüntüsü (27).png
    391,6 KB · Görüntüleme: 140
DDU ile sildikten sonra Windows kendi sürücüyü otomatik olarak kurarabilir. En güncel sürümü üreticinin resmi sitesinden indirin, ardından internet bağlantısını kesin, DDU ile mevcut sürücüyü silin ve ardından el ile güncel sürümü kurun. Bu sürede internet bağlantınız olmaması lazım.

Ayrıca güvenli mod'da başlatmak için DDU ayarlarını açın, en alttan 2. Olan kutuyu işaretleyin. Kaydet bastıktan sonra DDU programını kapatıp yeniden açın. Size güvenli mod'da başlatmanız için bir uyarı gelecek, onu seçip tamam dedikten sonra güvenli mod'da başlar.

Son düzenleme:
Artı -1 Eksi
Ben AMD Software'ye girerken sürüm uyarısı alıyorum ve MSI Afterburner'de değerler gözükmüyor, CS2'ye de girmiyor. Driverı DDU'dan silip yeniden yükledim, burada konu açtım öyle yap dediler, 2 gün sonra aynısı oldu. Bir daha yaptım yıne 3 gün sonra oldu. Driveri DDU'dan silerken güvenli moda almıyorum ondan olabilir mi, eğer ondansa güvenli mod nasıl açılır? Şimdiden teşekkürler.

Buradan Download Windows Drivers seçeneğine veya https://drivers.amd.com/drivers/ins...in-edition-23.9.3-minimalsetup-230926_web.exe bu linke basabilirsiniz.
Buradan indirdiğiniz dosyanın kurulumunu sağladıktan sonra düzelecektir.

DDU ile sildikten sonra Windows kendi sürücüyü otomatik olarak kurarabilir. En güncel sürümü üreticinin resmi sitesinden indirin, ardından internet bağlantısını kesin, DDU ile mevcut sürücüyü silin ve ardından el ile güncel sürümü kurun. Bu sürede internet bağlantınız olmaması lazım. Ayrıca güvenli Mod'da başlatmak için DDU ayarlarını açın, en alttan 2. olan kutuyu işaretleyin. Kaydet bastıktan sonra DDU programını kapatıp yeniden açın. Size güvenli Mod'da başlatmanız için bir uyarı gelecek, onu seçip tamam dedikten sonra güvenli Mod'da başlar.

Benim de 6800 var. Hafta sonu CS2 oynarken yaptı bunu, bu arkadaşın dediği gibi düzelttim. YouTube DDU ile ekran kartı silme yazarsan onu izleyerek de yapabilirsin çok bir zorluğu yok. Hatta DDU bir ayar sayesinde interneti kesmene gerek kalmadan yapabiliyorsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı