Mxpyma Hectopat Katılım 21 Temmuz 2021 Mesajlar 1.662 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2022 #1 RX 570 eski PC'mde böyle bir sorun vermiyordu. Şimdi 2X RTX 3060 Ti LHR olan bir Mining Rig'e taktım. Sürücüyü kurup açmaya çalışınca bunu diyor. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Şubat 2022
RX 570 eski PC'mde böyle bir sorun vermiyordu. Şimdi 2X RTX 3060 Ti LHR olan bir Mining Rig'e taktım. Sürücüyü kurup açmaya çalışınca bunu diyor.
Goksall Centipat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 359 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2022 #2 Mxpyma dedi: RX 570 eski PC'mde böyle bir sorun vermiyordu. Şimdi 2X RTX 3060 Ti LHR olan bir mining Rig'e taktım. Sürücüyü kurup açmaya çalışınca bunu diyor. Genişletmek için tıkla... DDU programıyla eski sürücüleri kaldırıp AMD'nin kendi sitesinden driveri indirip kurun düzelecektir. Artı 0 Eksi
Mxpyma dedi: RX 570 eski PC'mde böyle bir sorun vermiyordu. Şimdi 2X RTX 3060 Ti LHR olan bir mining Rig'e taktım. Sürücüyü kurup açmaya çalışınca bunu diyor. Genişletmek için tıkla... DDU programıyla eski sürücüleri kaldırıp AMD'nin kendi sitesinden driveri indirip kurun düzelecektir.
KS KS Mxpyma Hectopat Katılım 21 Temmuz 2021 Mesajlar 1.662 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2022 #3 Goksall dedi: DDU programıyla eski sürücüleri kaldırıp AMD'nin kendi sitesinden driveri indirip kurun düzelecektir. Genişletmek için tıkla... Çok defa denedim ama olmuyor. Artı 0 Eksi
Goksall dedi: DDU programıyla eski sürücüleri kaldırıp AMD'nin kendi sitesinden driveri indirip kurun düzelecektir. Genişletmek için tıkla... Çok defa denedim ama olmuyor.