AMD Software Yüklerken Hata 1603

178431

Kilopat
Merhaba, bugün 18.5.1 olan driver sürümümü DDU ile kaldırıp 18.9.3'e yükseltmeye çalıştım fakat 18.9.3 yüklenirken fotoğraftaki gibi bir hatayla karşılaştım. Bunun üzerine 18.8.1 sürümünü yüklemeye çalıştım gene aynı sorun. Bu seferde eski sürüme geri döneyim bari derken gene aynı hatayla karşılaştım. 18.5.1 olan sürüme geri yükleme yaptım fakat driver hala yoktu, Aygıt yöneticisinden Windows'un kendi indirmesini istedim fakat onuda yapamadı. Bilgisayarım hiçbir şekilde driveri kuramıyor.

Bu bilgisayarı sıfırla seçeneğini kullanmak istiyorum, fakat dosyaları sakla seçeneğini seçsem bile uyarı verip oyunlarımın çoğunu kaldıracağını söylüyor, bu yüzdende sıfırlayamıyorum.

Selam, sorununuz devam ediyor mu? Ben de dün 18.11.1 kurarken aynı mesajı verdi. Sürücü yüklenmiş ancak radeon settings uçtu. İşletim sistemim W7 ekran kartı aynı...

Selam, sorununuz devam ediyor mu? Ben de dün 18.11.1 kurarken aynı mesajı verdi. Sürücü yüklenmiş ancak radeon settings uçtu. İşletim sistemim W7 ekran kartı aynı...
Birçok yöntem denedim fakat hiçbiri sorunu çözmedi, format atmak zorunda kaldım şuan herhangi bir sıkıntı yok. Sorun büyük ihtimalle bozuk Windows dosyalarından kaynaklanıyor.

Birçok yöntem denedim fakat hiçbiri sorunu çözmedi, format atmak zorunda kaldım şuan herhangi bir sıkıntı yok. Sorun büyük ihtimalle bozuk Windows dosyalarından kaynaklanıyor.

Oyunlar falan gitti o zaman, kötü olmuş. Dediğim gibi bende sürücü güncellendi ancak radeon yazılımı gitti. Sonraki güncellemelerde sorun çıkarmasa bari...

Oyunlar falan gitti o zaman, kötü olmuş. Dediğim gibi bende sürücü güncellendi ancak radeon yazılımı gitti. Sonraki güncellemelerde sorun çıkarmasa bari...
Evde uzun aramalar sonucu içinde Windows 10 olan USB Sürücümü buldum bu sayede oyunlar bilgisayarda halen.

Size göre sıkıntı olmayabilir fakat Windows 7 yakında on yılını dolduracak bir işletim sistemi, günceli varken eskisini kullanmak mantıklı değil.

Oyunları yedekleyebilirsiniz fakat yeni bir işletim sistemine geçerken pek sağlıklı olmayabilir. Lisans anahtarı alırken aşırı ucuza kaçmayın, genelde MAK oluyorlar. 30 TL civarına güvenilir satıcılardan OEM key alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…