C carrie1232 Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2021 #1 AMD den kayıt nasıl alabilirim? Format attım bilgisayara ve kayıt bölümü silinmiş klip vb. alamıyorum fotoğraf çekemiyorum nedeni nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ekim 2021
AMD den kayıt nasıl alabilirim? Format attım bilgisayara ve kayıt bölümü silinmiş klip vb. alamıyorum fotoğraf çekemiyorum nedeni nedir?
A adanalı ayhan Decapat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 793 Makaleler 1 Yer Gaziosmanpaşa 18 Ekim 2021 #2 Programın " Ev " bölümünde sol altta olması lazım hepsinin. Artı 0 Eksi
KS KS C carrie1232 Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2021 #3 adanalı ayhan dedi: Programın " Ev " bölümünde sol altta olması lazım hepsinin. Genişletmek için tıkla... orda yok uygulamada çoğu şey yok nedense Artı 0 Eksi
adanalı ayhan dedi: Programın " Ev " bölümünde sol altta olması lazım hepsinin. Genişletmek için tıkla... orda yok uygulamada çoğu şey yok nedense
A adanalı ayhan Decapat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 793 Makaleler 1 Yer Gaziosmanpaşa 20 Ekim 2021 #4 carrie1232 dedi: orda yok uygulamada çoğu şey yok nedense Genişletmek için tıkla... Driverları silip resmi sitesinden son yüklenen driveri kurun, kurulum esnasında Full kurulum yapın ve fabrika ayarlarına döndür seçeneğine tıklayın. Artı 0 Eksi
carrie1232 dedi: orda yok uygulamada çoğu şey yok nedense Genişletmek için tıkla... Driverları silip resmi sitesinden son yüklenen driveri kurun, kurulum esnasında Full kurulum yapın ve fabrika ayarlarına döndür seçeneğine tıklayın.