Rehber AMD Stok Fan Nasıl Sökülür?

Vidalar dönmüyor derken nasıl tam olarak? Biraz bastırarak döndürmeyi denediniz mi?

Yok denedim hepsini yine açtım bir hevesle hiçbir şekilde kımıldamıyorlar iade edeceğim soğutucuyu büyük ihtimalle
Ya biraz saçma bir tavsiye gibi gelebilir ama, zaten stok soğutucuyu artık kullanmayacaksınız. Satmak isteseniz de öyle aman aman bi fiyatı yok. Kır, parçala; çıkar bi şekilde :d

Ya biraz saçma bir tavsiye gibi gelebilir ama, zaten stok soğutucuyu artık kullanmayacaksınız. Satmak isteseniz de öyle aman aman bi fiyatı yok. Kır, parçala; çıkar bi şekilde :d
Anakarta veya başka yerlere zarar gelebilir

Bir şekilde çıktı bir şu eleman kaldı kımıldamıyor bastırmama rağmen

Dosya Ekleri

• IMG_20230823_003646.jpg
    129,4 KB · Görüntüleme: 127
Onu çıkarmanıza gerek var mı ki? Anakarta bağlayan vidalar çıktıysa tümden çıkarın.
Gelmiyor ki elime sağ sol yapıyorum

Sol üst tutuyor nedense

tek vida yüzünden soğutucu sökülmüyor

böyle işlere bir daha asla bulaşmamalıyım geri takmak zorunda kaldım pc açılıyor görüntü yok mouse ve klavye takılı fakat ışıkları yanmıyor kim bilir ne oldu

Dosya Ekleri

• IMG_20230823_005939.jpg
    227,1 KB · Görüntüleme: 137
Son düzenleme:
Korkmayın hocam, statik elektrik yüzünden olmuştur. PSU'yu tuşundan kapatın BIOS pilini sökün ve 5 dakika bekleyin. Sonra takın, muhtemelen görüntü gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…