Rehber AMD Stok Fan Nasıl Sökülür?

Korkmayın hocam, statik elektrik yüzünden olmuştur. PSU'yu tuşundan kapatın BIOS pilini sökün ve 5 dakika bekleyin. Sonra takın, muhtemelen görüntü gelir.
Psu yu kapattım da BİOS pilini deneyim bir hocam olur umarım

Korkmayın hocam, statik elektrik yüzünden olmuştur. PSU'yu tuşundan kapatın BIOS pilini sökün ve 5 dakika bekleyin. Sonra takın, muhtemelen görüntü gelir.
Yok maalesef gelmedi

Birde ekran kartını da istiyorlar ayrı kutusunda, nota yazsam mı ben göndermek istemiyorum risk almaya diye çünkü asıl bunda geleni diğer kasaya taktım elimdekini de yeni aldığıma taktım ilk geldiğinde yaptım onu baya geçti

Klavye ve mouse ışıkları yanmıyordu ram leri sildim şu an onlar yanıyor fakat yine görüntü yok

Son düzenleme:
Klavye ve mouse ışıkları yanmıyordu ram leri sildim şu an onlar yanıyor fakat yine görüntü yok
Hocam, bu işlemi yaparken diğer bileşenleri çok fazla kurcalamadıysanız sorunun onlarda olacağını sanmıyorum. Acaba işlemci pinini falan mı yamulttunuz? Fanı sökemediğiniz için bunu da kontrol edemeyeceğiz ama. Bir bilene, eli bu işlere yatkın birine götürseniz iyi olacak.

Yaptım hocam bir şekilde sistem çalışıyor zar zor yaptım yokmuş iyi ki bir şey olmamış ve kırmadım stok fanı garanti kapsamından da çıkıyor zaten soğutucu uymuyormuş çok hata yaptım bir daha da böyle bir şey yapmam stok zaten yeterli Ryzen 5 5500 için

öncelikle merhaba konu biraz eski fakat bende aynı durumdayım şuan da işlemcim r5 2500x anakartta prime b450mk şimdi bir adet kule tipi soğutucu aldım ama takmaya o kadar korkuyorum ki henüz de denemedim kasayı söküyorum içime birşey düşüyor arka plakayı çıkaracak kadar güç uygulayamıyorum korkudan işlemcim bayağı ısınıyor boşta 65 derecelere kadar çıkıyor sebebi ise stok fanın iç tarafı varya radyatör mü ne full toz dolu full abartısız bir boşluk dahi yok ondan ne yapacağım nasıl çıkaracağım korkumu nasıl yenip bu işi becereceğim bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…