A Aora Kilopat Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 257 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2019 #1 Vidaları yuvadan çıktı ama hala çıkmıyor.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.302 Makaleler 42 Çözümler 274 29 Eylül 2019 #11 Kalitesiz macun ise ısınınca olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS A Aora Kilopat Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 257 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2019 #12 Arkadaşlar söktüm fakat takarken Anakart üstündeki vida yuvalarının olduğu braket kasanın içine düşmüş tekrar takarken Anakarti sökmek zorunda kaldım bu normal mi? İntel stok faninda böyle bir seye gerek kalmıyordu Artı 0 Eksi
Arkadaşlar söktüm fakat takarken Anakart üstündeki vida yuvalarının olduğu braket kasanın içine düşmüş tekrar takarken Anakarti sökmek zorunda kaldım bu normal mi? İntel stok faninda böyle bir seye gerek kalmıyordu
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.302 Makaleler 42 Çözümler 274 29 Eylül 2019 #13 Intel stok fanı pinleri kilit gibi olduğundandır. AMD iki çeşit stok fana sahip. Biri geçmeli diğeri ise vidalı. Artı 0 Eksi
Intel stok fanı pinleri kilit gibi olduğundandır. AMD iki çeşit stok fana sahip. Biri geçmeli diğeri ise vidalı.
KS KS A Aora Kilopat Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 257 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2019 #14 Evet, fani sökerken gelmediği için anakart da yukarı doğru esnedi bu esnada altında bulunan yuva braket çıkmış Anakarti sökmek zorunda kaldım Artı 0 Eksi
Evet, fani sökerken gelmediği için anakart da yukarı doğru esnedi bu esnada altında bulunan yuva braket çıkmış Anakarti sökmek zorunda kaldım