AMD Stok fanın üzerindeki macun kaliteli mi?

Yunus Emre3212

Hectopat
Merhabalar Yeni sistemdeki AMD Ryzen işlemcimin stok fanının üzerindeki termal macunu Cooler Master MasterGel ile değiştirsem kayda değer bir performans farkı alır mıyım? Yoksa termal macun eskiyince mi değiştirmeliyim?

Fanı açarsan zaten cooler master yazısını görürsün. Muhtemelen o termal macun cooler master. Olmasa bile silip başka macun koymana gerek yok.

Hocam sistem yeniyse uğraşmanıza hiç gerek yok. Termal macun değiştirme zamanı geldiğinde MasterGel kullanabilirsiniz.

3 yıl çok hocam siz bence değiştirin yinede. Diğer yandan dedikleriniz şaşırtıcı yükte 65 boşta 38 kasanıza iyi bakıyorsunuz anlaşılan.

3000 serisi işlemci kullanıyorsan zaten stok fana hiç bakma bile iyi bir kule tipi soğutucu almaya bak ama ondan öncekilerinin hepsinde stok fan yeterli bir şey almana gerek yok.

3 yıl çok hocam siz bence değiştirin yinede. Diğer yandan dedikleriniz şaşırtıcı yükte 65 boşta 38 kasanıza iyi bakıyorsunuz anlaşılan.

Oyunlarda 70 üzerini görsem değiştirirdim de ısınımıyor. Stres testlerinde 75 civarını görüyor yalnızca. Düzenli temizliğini yapıyorum, kasam da geniş ve iyi bir model sayılır (Corsair 275R) ama kendi stok fanı da bayağı başarılı AMD 1. nesil Ryzen'larda cömert davranmış

Ryzen 1600 kullanıcısıyım bende fakat sizin kasa ve temizliğe verdiğiniz önem gerçekten etkileyici. Sıkılmamanız dileğiyle.. İyi forumlar

Benim işlemci Ryzen 7 3700X boşta 50 70 arası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…