Açılan eski konulara baktım ancak pek cevap gelmemiş. Acaba bu StoreMI'ı nasıl açabilir, nasıl kullanabilirim? Sanırım HDD'mizi hızlandırıyor. En azından iddia ediyor. SSD'nin ömrünü sürekli veri yazarak kısaltır mı?
Ve BIOS'ta gördüğüm bu şey bana yararlı gibi geldi, aktifleştirmeli miyim?
AMD recently launched it’s accelerated storage technology the AMD StoreMI, where it combines the capacity power of an Mechanical hard drive and the speed power of an SSD, using an AM4 motherb…
StoreMI SSD ve HDD'yi birleştirip tek disk olarak kullanmanı sağlar. Yani C sürücün120 GB SSD ve D sürücün de 1000 GB (1 TB) HDD ise bu ikisini StoreMI ile birleştirip 1120 GB bir C sürücüsü elde ediyorsun. HDD performansını bir tık arttırıyor olabilir.
AMD recently launched it’s accelerated storage technology the AMD StoreMI, where it combines the capacity power of an Mechanical hard drive and the speed power of an SSD, using an AM4 motherb…
Harici HDD için olmuyor sanırım. Harici HDD'yi, USB gibi değilde sata gibi göstermenin bir yolu olsaydı keşke. Bu şekilde bu teknolojiden faydalanabilirdim.
HDD içini açıp dahili yapma gibi bir durumumda ne yazık ki yok.
Sistemimde 1TB M.2 SSD mevcut 1 adet 120 GB SSD 2 adet 1TB hard disk 120 GB SSD ile 1 TB hard disk birleştirebilir miyim ayrı ayrılar 1TB hardiskler veriler silinirmi içindekiler.