Çözüldü AMD sürücü 1603 hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

guatamara

Hectopat
Daha fazla  
AMD'den renk ayarlarımı değiştirmek istiyordum fakat uygulama ne yaptıysam açılmadı. Ben de sil yükle yaptım yüklenirken böyle bir hata geldi, çözümü nedir? Not: Laptop RTX ekran kartlı fakat işlemci AMD ve AMD ekran kartı var renk ayarları vs. oradan ayarlayabiliyorum.

1718483937477.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Günaydın, sorunu hallettim. İlk önce tüm sürücüleri kaldırdım. Ardından kendi laptop markamın sitesinde modele göre driver indirme bölümünden gerekli sürücüleri indirdim. Sonra Windows Update'te de AMD driverları göründü, onları da kurdum. Daha sonra AMD Adrenalin'i kurmaya geçtim ama 1603 hatası verdi. Ancak buna rağmen AMD Adrenalin açıldı. Bu durumu tam olarak anlamadım ama şu an çalışıyor.
Burada anlattığım yöntemi kendi dahili ekran kartınız için uyumlu sürücüyü indirerek yaparsanız sorun muhtemelen düzelecektir, ek olarak sadece AMD ekran kartının sürücüsünü DDU ile kaldırın.

Burada anlattığım yöntemi kendi dahili ekran kartınız için uyumlu sürücüyü indirerek yaparsanız sorun muhtemelen düzelecektir, ek olarak sadece AMD ekran kartının sürücüsünü DDU ile kaldırın.

DDU ile sildim normal moda geri döndüm ancak yine kurulumda hata var.

1718486102083.png

Lenovunun sitesinden sürücüyü indirdim adrenalini kurdum fakat yine açılmıyor.

Son düzenleme:

Günaydın, sorunu hallettim. İlk önce tüm sürücüleri kaldırdım. Ardından kendi laptop markamın sitesinde modele göre driver indirme bölümünden gerekli sürücüleri indirdim. Sonra Windows Update'te de AMD driverları göründü, onları da kurdum. Daha sonra AMD Adrenalin'i kurmaya geçtim ama 1603 hatası verdi. Ancak buna rağmen AMD Adrenalin açıldı. Bu durumu tam olarak anlamadım ama şu an çalışıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Dediğimiz şeyleri internet kapalı olarak yaptınız değil mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı