AMD sürücü arayüzü farklı

Fatih Terim

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Başlıkta yazdığım gibi onlarda başka bende başka sorunu nedir? Onlarda.

Bende.

Son düzenleyen: Moderatör:
Catalyst Ekran kartınızın ince ayarlarını yapmak için varolan bir software. Adrenalin sürücüsünü indirdiğiniz zaman Radeon Gaming Software otomatik olarak bilgisayarınıza inmiş olması lazım.

Catalyst ekran kartınızın ince ayarlarını yapmak için var olan bir software. Adrenalin sürücüsünü indirdiğiniz zaman Radeon Gaming software otomatik olarak bilgisayarınıza inmiş olması lazım.

Nerede oluyor hocam.
Catalyst ekran kartınızın ince ayarlarını yapmak için var olan bir software. Adrenalin sürücüsünü indirdiğiniz zaman Radeon Gaming software otomatik olarak bilgisayarınıza inmiş olması lazım.

İnmedi herhalde yerini tam olarak bilmiyorum.

Kart çok eski. Bu karta en son sürücü 2013'de çıkmış. Yani yeni arayüze geçmeniz mümkün değil.
Yeni çıkmış bir sürücü buldum isterseniz bir kontrol edin 18 Haziran'da release edilmiş.
Pardon düzeltiyorum Windows 10 için son sürücü 2018'de çıkartılmış.
Hayat yenilere güzel.
Bilgisayarınız 64-bit Windows 10 mu ?

Windows 8.1 de şimdi olmuyor değil mi 32 Bit 8.1

Amd sitesinden baktım. En son sürüm 2013. Bu site AMD kartı görünce otomatik en yeni çıkan sürücüyü gösteriyor gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…