F For Yagiz Femtopat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2020 #1 Öncelikle selamun aleyküm arkadaşlar direk konuya girmek istiyorum. Ben 2012'de aldığım Lenovo laptop ile oyunlar oynuyorum. Asıl konu ise AMD sürücümü güncelleştirememem. Buraya fotoğrafın linkini atacağım yardımcı olursanız ne mutlu bana Son düzenleyen: Moderatör: 23 Kasım 2020
Öncelikle selamun aleyküm arkadaşlar direk konuya girmek istiyorum. Ben 2012'de aldığım Lenovo laptop ile oyunlar oynuyorum. Asıl konu ise AMD sürücümü güncelleştirememem. Buraya fotoğrafın linkini atacağım yardımcı olursanız ne mutlu bana
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 23 Kasım 2020 #2 Windows sürümünüzü ve ekran kartınızı belirtin.
Az001 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 5.666 Makaleler 1 Çözümler 11 23 Kasım 2020 #3 Recep Baltaş dedi: Windows sürümünüzü ve ekran kartınızı belirtin. Genişletmek için tıkla... Windows'u 8.1 belli ama ekran kartını bilemiyorum.
Recep Baltaş dedi: Windows sürümünüzü ve ekran kartınızı belirtin. Genişletmek için tıkla... Windows'u 8.1 belli ama ekran kartını bilemiyorum.
RinDoChi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 3.293 Makaleler 2 Çözümler 16 23 Kasım 2020 #4 AMD eski kartlara sürücü desteğini kesti, bu yüzden kullanılabilir değil.
F For Yagiz Femtopat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2020 #5 RinDoChi dedi: AMD eski kartlara sürücü desteğini kesti, bu yüzden kullanılabilir değil. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim dostum. Gerçekten yardımcı oldun bayağıdır bunu arıyordum. Peki bu konuyu kapatmam gerekir mi yoksa böyle bıraksam birşey olur mu?
RinDoChi dedi: AMD eski kartlara sürücü desteğini kesti, bu yüzden kullanılabilir değil. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim dostum. Gerçekten yardımcı oldun bayağıdır bunu arıyordum. Peki bu konuyu kapatmam gerekir mi yoksa böyle bıraksam birşey olur mu?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 23 Kasım 2020 #6 AMD desteğini kesti ama sizdeki sürücü yine de eski olabilir.
Zakramoreas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 4.210 Makaleler 1 Çözümler 62 23 Kasım 2020 #7 For Yagiz dedi: Teşekkür ederim dostum. Gerçekten yardımcı oldun bayağıdır bunu arıyordum. Peki bu konuyu kapatmam gerekir mi yoksa böyle bıraksam birşey olur mu? Genişletmek için tıkla... Sisteminizi belirtirseniz belki sizin sürümünüze nazaran daha yeni bir sürüm bulabiliriz.
For Yagiz dedi: Teşekkür ederim dostum. Gerçekten yardımcı oldun bayağıdır bunu arıyordum. Peki bu konuyu kapatmam gerekir mi yoksa böyle bıraksam birşey olur mu? Genişletmek için tıkla... Sisteminizi belirtirseniz belki sizin sürümünüze nazaran daha yeni bir sürüm bulabiliriz.