A Archeva Hectopat Katılım 23 Ocak 2017 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2017 #1 AMD driver kurduktan sonra yeniden başlatmamı istiyor ve yeniden başlatırken mavi ekranda Atikmpag.sys hatası alıyorum. Bir türlü cözemedim. Türlü yollar denedim ama yapamadim 1 yildir bu sorunla ugrasiyorum. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
AMD driver kurduktan sonra yeniden başlatmamı istiyor ve yeniden başlatırken mavi ekranda Atikmpag.sys hatası alıyorum. Bir türlü cözemedim. Türlü yollar denedim ama yapamadim 1 yildir bu sorunla ugrasiyorum. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
5 58528 Kilopat Katılım 11 Mart 2013 Mesajlar 2.323 Makaleler 56 Çözümler 3 16 Ağustos 2017 #2 DDU ile güvenli mod da sürücüyü kaldırıp kurmayı dene bakalım. DDU ile AMD ve NVIDIA Sürücü Kaldırma Rehberi
DDU ile güvenli mod da sürücüyü kaldırıp kurmayı dene bakalım. DDU ile AMD ve NVIDIA Sürücü Kaldırma Rehberi
A Archeva Hectopat Katılım 23 Ocak 2017 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2017 #3 Denedim Bir Türlü Olmuyor Minidump dosyayısını atıyım istersen