Çözüldü AMD Sürücü Kurulumunda "Paket Yükleme Hatası" Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Yer
Çankaya/Ankara
Herkese merhaba. Bugün sizlerle birlikte "Paket Yükleme" sorununu çözeceğiz. Ben bu sorunu 2 yıl önce çözmüştüm. Bu sorun Windows Sürücü Modeli ile ilgili olmalı. Çünkü ben öyle çözdüm. Şimdi çözüme geçiş yapalım.

Adım 1: Öncelikle AMD kurulumunu çıkartdığınız dosya konumuna gelin. Örneğin: C:\AMD\AMD-Catalyst-15.9.1Beta-64Bit-Win10-Win8.1-Win7-Sep30
Adım 2: Daha sonra "Packages" klasörüne girelim.
Adsız.jpg

Adım 3: "Apps" ve "Drivers" klasörlerindeki bütün .inf dosyalarını ve .msi olan Windows Sürücü Modellerini açın. Daha sonra sürücü modellerinde hata alacaksınız. Bu hata normal.

Adım 4: Eğer buraya kadar yapmış olduğunuz adımlar işe yaramadıysa bütün AMD klasöründeki bütün alt klasörlerindekilerede aynı yöntemi 10-15 kere tekrarlayın.

Adım 5: Yukarıdaki yöntemleri denediyseniz bilgisayarı yeniden başlatın. Eğer masaüstüne sağ tık attığınızda "AMD Catalyst Control Center" ya da "Radeon ayarları" nı gördüyseniz tekrar kurulumu açtığınızda sorun karşınıza çıkmayacaktır.

Eğer hiçbiri işe yaramadıysa yorumlara yazınız. Ben sorunu bu yöntemle çözdüm. Herkesde işe yarayacak diye bir kaide yok.
Sorun çözülen bilgisayar: Lenovo İdeaCentre Q180 Windows 10 Pro 64 Bit UEFI

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı