Egemen hasmili Decapat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2023 #1 Bu hatayı alıyorum ne yapmam gerek? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Aralık 2023
flakesxd Centipat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 136 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2023 #2 Sürücüyü yükselttinmi hiç?
Egemen hasmili Decapat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2023 #3 Evet her güncellemesini yapıyorum. flakesxd dedi: Sürücüyü yükselttinmi hiç? Genişletmek için tıkla...
Evet her güncellemesini yapıyorum. flakesxd dedi: Sürücüyü yükselttinmi hiç? Genişletmek için tıkla...
flakesxd Centipat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 136 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2023 #4 Egemen hasmili dedi: Evet her güncellemesini yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Güncellemelerle cakısma olabiliyor ddu ile silip tekrar yukleyın en guncel surucuyu Birde güncelleme geldıgı zaman ddu ile bütün driverları sılıp en guncel surucuyu bastan kurmanızı onerırım
Egemen hasmili dedi: Evet her güncellemesini yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Güncellemelerle cakısma olabiliyor ddu ile silip tekrar yukleyın en guncel surucuyu Birde güncelleme geldıgı zaman ddu ile bütün driverları sılıp en guncel surucuyu bastan kurmanızı onerırım
Egemen hasmili Decapat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2023 #5 Denedim 1 gün yapmadı sonra yine ayı hatayı verdi. flakesxd dedi: Güncellemelerle cakısma olabiliyor DDU ile silip tekrar yukleyın en guncel surucuyu. Bir de güncelleme geldıgı zaman DDU ile bütün driverları sılıp en guncel surucuyu bastan kurmanızı onerırım. Genişletmek için tıkla...
Denedim 1 gün yapmadı sonra yine ayı hatayı verdi. flakesxd dedi: Güncellemelerle cakısma olabiliyor DDU ile silip tekrar yukleyın en guncel surucuyu. Bir de güncelleme geldıgı zaman DDU ile bütün driverları sılıp en guncel surucuyu bastan kurmanızı onerırım. Genişletmek için tıkla...
Turgineer Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2018 Mesajlar 11.479 Makaleler 15 Çözümler 64 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri --[Ekran Kartı]: GIGABYTE Radeon RX 6600 EAGLE 8 GB --[İşlemci]: AMD Ryzen 5500 --[RAM]: GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 [2x8] --[Anakart]: GIGABYTE B450M K --[NVMe SSD] Kingston NV2 1 TB --[Monitör] Gigabyte G24F-2 --[Klavye-Mouse] Logitech MK120 --[Kulaklık] Corsair HS50 Pro _ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Aralık 2023 #6 DDU yerine AMD'nin kendi yazılımı ile silin. AMD Cleanup Utility | AMD This article provides information about the AMD Cleanup Utility and is organized into the following sections: www.amd.com Şuan en stabil sürüm 23.9.1'dir. Onu indirin.
DDU yerine AMD'nin kendi yazılımı ile silin. AMD Cleanup Utility | AMD This article provides information about the AMD Cleanup Utility and is organized into the following sections: www.amd.com Şuan en stabil sürüm 23.9.1'dir. Onu indirin.