Çözüldü AMD "sürücü zaman aşımına uğradı" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Hekko14

Kilopat
Merhaba 3 günlük bilgisayarımda bu problemle karşı karşıyayım. Ekran kartı FurMark, heaven, OCCT gibi stres testlerinde hata vermezken, 3D mark benchmark testini tamamlayamıyor ve bu hatayı veriyor. Ayrıca LoL, Valorant gibi oyunlarda bu hatayla karşılaşmazken, CS:GO, God of War gibi oyunlarda WattMan ve bu problemi yaşıyorum. Sürücüler her şeyim güncel. DDU falan hepsine hakimim ve uyguladım. Sorun sizce donanımsal mıdır? Yazılımsalsa garantiden değişim talebi çıkar mı? Sorunu geçirecek bir öneriniz var mı? Saygılar.

Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
GPU ayarını %-5 ile %-10 arasında kısarak denedim. Hala yapmaya devam ediyor. Ne yaptıysam olmadı. Donanımsal olma ihtimali nedir? ASUS'un Dual modeli

GPU Tweak III kurup Slient moda alıp dener misiniz? Tabii ki donanımsal olma ihtimli yüksek ki AMD kartlarda sık görülen bir durum.

İndirdim sessiz moda alıp, tekrardan 3D Mark testine soktum. Sonuç yine aynı.

İndirdim sessiz moda alıp, tekrardan 3D Mark testine soktum. Sonuç yine aynı.

Ve ekranda böyle şeyler çıkmaya başladı.

GPU Tweak III kurup Slient moda alıp dener misiniz? Tabii ki donanımsal olma ihtimli yüksek ki AMD kartlarda sık görülen bir durum.

Elimle deneye deneye bu ayarlada sonunda 3D mark testini bitirdi. Bu donanımsal bir hata olmadığının, sadece yazılımsal olduğunun bir göstergesi midir?

An itibarıyla kasayı aldın Gaming gen TR'ye iadeye götürüyorum. Bir daha AMD kart asla almam

Dosya Ekleri

• IMG_20230404_122418.jpg
    IMG_20230404_122418.jpg
    193,5 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_20230404_125051.jpg
    IMG_20230404_125051.jpg
    122,3 KB · Görüntüleme: 67
Edit: 4 gün sonra Gaming gene gittim. Elimle teslim ettiğin kasa ve kutularını 10 dakika aradılar. Ve sonunda bulabildiler. Bana ise ekran kartımın serviste olduğunu sonuca göre hareket edileceği söylendi. Ben beklemek istemediğimi hemen iade istedim ve yüz yüze müşteri hizmetleriyle görüşmek istedim. Saçma gelecek ama koca firmada iade için konuşulacak temsilci yok! Bende yetkili istediğimi söyleyince, elime mail adresi verip iade için bu adrese yazmam gerektiği söylendi. Kabul etmedim ve teknikteki arkadaşlara iade başlatma kağıdı yazdırdım. O yazıda ne kadar geçerli bilmiyorum ama sonuç olarak yaşadığım deneyim bu.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı