Merhaba 3 günlük bilgisayarımda bu problemle karşı karşıyayım. Ekran kartı FurMark, heaven, OCCT gibi stres testlerinde hata vermezken, 3D mark benchmark testini tamamlayamıyor ve bu hatayı veriyor. Ayrıca LoL, Valorant gibi oyunlarda bu hatayla karşılaşmazken, CS:GO, God of War gibi oyunlarda WattMan ve bu problemi yaşıyorum. Sürücüler her şeyim güncel. DDU falan hepsine hakimim ve uyguladım. Sorun sizce donanımsal mıdır? Yazılımsalsa garantiden değişim talebi çıkar mı? Sorunu geçirecek bir öneriniz var mı? Saygılar.
ASUS GPU Tweak sisteminizdeki grafik kartlar için hız aşırtma gerçekleştirebilen bir uygulamadır. Bu uygulama ile kullanıcılar GPU üzerinde hız aşırtma özelliğini açıp kapatabilir ve ayrıca eş zamanlı olarak GPU ile ilgili bilgi görüntülemesi...
ASUS GPU Tweak sisteminizdeki grafik kartlar için hız aşırtma gerçekleştirebilen bir uygulamadır. Bu uygulama ile kullanıcılar GPU üzerinde hız aşırtma özelliğini açıp kapatabilir ve ayrıca eş zamanlı olarak GPU ile ilgili bilgi görüntülemesi...
Elimle deneye deneye bu ayarlada sonunda 3D mark testini bitirdi. Bu donanımsal bir hata olmadığının, sadece yazılımsal olduğunun bir göstergesi midir?
An itibarıyla kasayı aldın Gaming gen TR'ye iadeye götürüyorum. Bir daha AMD kart asla almam
Edit: 4 gün sonra Gaming gene gittim. Elimle teslim ettiğin kasa ve kutularını 10 dakika aradılar. Ve sonunda bulabildiler. Bana ise ekran kartımın serviste olduğunu sonuca göre hareket edileceği söylendi. Ben beklemek istemediğimi hemen iade istedim ve yüz yüze müşteri hizmetleriyle görüşmek istedim. Saçma gelecek ama koca firmada iade için konuşulacak temsilci yok! Bende yetkili istediğimi söyleyince, elime mail adresi verip iade için bu adrese yazmam gerektiği söylendi. Kabul etmedim ve teknikteki arkadaşlara iade başlatma kağıdı yazdırdım. O yazıda ne kadar geçerli bilmiyorum ama sonuç olarak yaşadığım deneyim bu.