İ İbrahimyg Femtopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2022 #1 Udemy'den video izlerken bu hatayi alıyorum. Çözümü nedir? Dosya Ekleri IMG_20220302_163309.jpg 94,7 KB · Görüntüleme: 56
Jackson Muleka Hectopat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 711 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2022 #2 İbrahimyg dedi: Udemy'den video izlerken bu hatayi alıyorum. Çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... DDU ile sürücüyü silip tekrar kurmayı deneyin hocam. Bir de WHQL sürücü kurun kurarken. Artı 0 Eksi
İbrahimyg dedi: Udemy'den video izlerken bu hatayi alıyorum. Çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... DDU ile sürücüyü silip tekrar kurmayı deneyin hocam. Bir de WHQL sürücü kurun kurarken.
KS KS İ İbrahimyg Femtopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2022 #3 Jackson Muleka dedi: DDU ile sürücüyü silip tekrar kurmayı deneyin hocam. Bir de WHQL sürücü kurun kurarken. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim Artı 0 Eksi
Jackson Muleka dedi: DDU ile sürücüyü silip tekrar kurmayı deneyin hocam. Bir de WHQL sürücü kurun kurarken. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim