Elious Centipat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2022 #1 AMD ekran kartı kullanıyorum, ekran kartı driverını kurduktan sonra bir süre sonra driver uygulaması açılmıyor ve harici ekran kartım kullanılıyor. Bunun bir çözümü var mıdır? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2022-07-17 201245.png 11,8 KB · Görüntüleme: 67
AMD ekran kartı kullanıyorum, ekran kartı driverını kurduktan sonra bir süre sonra driver uygulaması açılmıyor ve harici ekran kartım kullanılıyor. Bunun bir çözümü var mıdır?
Moneymoon Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 3.088 Makaleler 3 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2022 #2 Önceki sürüm sürücüyü yüklemeyi deneyin (Hangi cihaz için hangi sürücüyü yüklüyorsunuz?).
Volmestro Hectopat Katılım 22 Mart 2022 Mesajlar 187 Çözümler 2 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2022 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoya bir bakın isterseniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoya bir bakın isterseniz.
Elious Centipat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2022 #4 Moneymoon dedi: Önceki sürüm sürücüyü yüklemeyi deneyin (Hangi cihaz için hangi sürücüyü yüklüyorsunuz?). Genişletmek için tıkla... radeon 530 için yüklüyorum yüklendikten sonra açılıyor driver uygulaması sonra bilgisayarı 1 kere açıp kapasam attığım görseldeki gibi oluyor
Moneymoon dedi: Önceki sürüm sürücüyü yüklemeyi deneyin (Hangi cihaz için hangi sürücüyü yüklüyorsunuz?). Genişletmek için tıkla... radeon 530 için yüklüyorum yüklendikten sonra açılıyor driver uygulaması sonra bilgisayarı 1 kere açıp kapasam attığım görseldeki gibi oluyor