Merhaba, bugün DDU ile eski AMD sürücüsünü silip 20.1.1 sürücüsüne geçtim ama CS GO'da anlık takılmalar oluyor. Eski sürücüyi unuttum, eski sürücülere geçtim ama sorun hâlâ devam ediyor.
Eski sürücüye geçmenize rağmen devam ediyorsa bence sürücüden kaynaklı değildir. Korsan yazılım kullandınız mı hiç? Sisteminizi tam olarak belirtir misiniz? Oyun içerisinde sıcaklık ve kullanım değerleri nasıl? Bunları belirtin. Sadece RX 590 olduğunu belirtmişsiniz.
Eski sürücüye geçmenize rağmen devam ediyorsa bence sürücüden kaynaklı değildir. Korsan yazılım kullandınız mı hiç? Sisteminizi tam olarak belirtir misiniz? Oyun içerisinde sıcaklık ve kullanım değerleri nasıl? Bunları belirtin. Sadece RX 590 olduğunu belirtmişsiniz.
Bilgisayarını Güç Seçenekleri bölümünden Nihai Performans moduna alıp dener misin? Ben ekran kartında bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. MSI Afterburner programı ile ekran kartı kullanımının %100 olduğunu doğrulayan bir fotoğraf atabilir misiniz rica etsem? Eğer ekran kartı kullanımı %100 ise sorunu RAM ve işlemcide aramak lazım, hatta PSU'dan dolayı bile kaynaklanıyor olabilir.
Şu an hâlâ aylardır AMD'de driver problemleri devam ediyor. Ben daha dün en son sürümü kurdum ve 1920x1080P monitorü 1600x900 yaptı. 19.12.1 driverında bir sorun yok.