"AMD Sürücüsü Yanıt Vermeyi Kesti" problemi

266305

Kilopat
Nadir olarak "AMD Sürücüsü Yanıt Vermeyi Kesti ve Bu Durumdan Kurtuldu" hatası alıyorum. Bazen oyun oynarken sorun olmuyor ama şimdi oldu. PUBG Lite oynuyordum mavi ekran verdi hatta GTA San Andreas oynarken bile oluyor. Ondan 5 dakika önce de video editi yaparken AMD sürücüsü hatası aldım. Driverı güncellediğimde veya daha aşağı çektiğimde sorun kalkıyor. ama şimdi oyun oynarken de aynı hatayı aldım hatta mavi ekran bile veriyor bu da onun yüzünden kaynaklı olmalı kafam çok karıştı bazen 7 ayda 1 bu hatayı alıyorum bazen de her gün ama driver'ı silip alt veya üst sürümünü kurduğum zaman düzeliyor. MSI AMD R7 240 kullanıyorum bunun sebebini biri türlü çözemedim mavi ekran verdikten sonra hata kayıt defterine neden olduğu kayıt oluyor mu? Onu atabilsem bana yardımcı olur musunuz?

Ekran kartınızın sürücüsünü DDU ile kaldırın. Sürücüyü kaldırdıktan sonra sitesinden uygun olan güncel sürücüyü indirip kurulumunu yapın. Windows güncelleştirmelerini de yaptırmadıysanız; güncelleştirmeleri de yaptırmanızı öneririm.

Düzeliyor fakat arada sırada 2 ayda 1 yine yapıyor tekrar silip kuruyorum bazen de hiç yapmıyor neredeyse 5 ay anlamadım bu işi sıcaklık 65 felan en fazla değerler iyi driver dan mı acaba

Windows kaç kullanıyorsunuz?
Windows kaynaklı bir sorun.
run > regedit > HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\GraphicsDrivers
Buraya git orada TDR Response Time değerini 2'dir normalde 8 yap. Dene oluyor mu?

Windows kaç kullanıyorsunuz?
Windows kaynaklı bir sorun.
run > regedit > HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\GraphicsDrivers
Buraya git orada TDR Response Time değerini 2'dir normalde 8 yap. Dene oluyor mu?
Windows 7, onu önce den de yapmıştım çözmüyor

O.C. yaptınız mı? Dosyaları düzeltmeyi denemişsinizdir zaten. RAM'de neden olabiliyormuş böyle sorunlara diğer donanımınızı kontrol ettiniz mi? diğer söyleyeceğim şey ise sysdm.cpl yaz advanced tab'i aç, performans ayarlarına gir, yine sonraki advanced tab a gir, virtual memory change düğmesine bas. No paging file'a bas set de sonra eğer fazladan harddiskin varsa hepsinde 0 olduğundan emin ol, OK de çık. Yeniden başlat sonra sonra hepsini bir daha yap. Bu arada ilk söylediğimin düzeltmesi gerekirdi. Ama bunları da deneyebilirsin. Windows 10 kullananların sorunlarını çözmüş de kontrol ettim yanlış bir şey söylemeyeyim diye. Driver'ın en son sürümünü DDU ile sürüp kur en sonuncusunda baya düzelttiler.

Sysdm dediğini hiç denemedim diğerlerini denedim ram ve hdd de zerre sıkıntı yok O.C hiç yapmadım şu ana kadar gerek kalmadı
Şu anlık sıkıntı yok denerim fakat son sürümde hata veriyor genellikle mavi ekran vs...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…