AMD sürücüsü yüklerken donuyor

beratcfc38

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
| R5 5500 | MSI GeForce GTX 1070 Gaming X 8G | MSİ B450M-A PRO MAX | 16 GB RAM |
Arkadaşlar sabah format attım ardından Intel ekran kartımın Driver'ını yükledim ardından AMD yüklemeye çalıştım ancak %91'de dondu bilgisayar, ardından bilgisayarı kapatıp açtım ancak bilgisayar açılmadı ve siyah ekran da kaldı. Lütfen biri yardımcı olsun, evde İnternet yok yani öyle sürekli Driver indirme gibi bir şansım yok. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
DDU programını indirmen lazım, böylelikle bu programla yüklediğin tüm ekran kartı driverlarını temiz şekilde silmen gerekiyor. Ardından tekrar güncel driver yüklemen gerekiyor.

1) DDU indir, güvenli modda ekran kartı driverlarının hepsini sil AMD ve Intel dahil
2) AMD driver yükle
3) Inteli daha sonra yüklersin. Ekran kartın AMD olduğundan önce onu yüklemelisin. Ayrıca yanlış driver indirmediğinden de emin ol.

DDU programını indirmen lazım, böylelikle bu programla yüklediğin tüm ekran kartı driverlarını temiz şekilde silmen gerekiyor. Ardından tekrar güncel Driver yüklemen gerekiyor.

1) DDU indir, güvenli modda ekran kartı driverlarının hepsini sil AMD ve Intel dahil.
2) AMD Driver yükle.
3) Intel'i daha sonra yüklersin. Ekran kartın AMD olduğundan önce onu yüklemelisin. Ayrıca yanlış Driver indirmediğinden de emin ol.

Dediklerini deneyeceğim inşallah olur.
DDU programını indirmen lazım, böylelikle bu programla yüklediğin tüm ekran kartı driverlarını temiz şekilde silmen gerekiyor. Ardından tekrar güncel Driver yüklemen gerekiyor.

1) DDU indir, güvenli modda ekran kartı driverlarının hepsini sil AMD ve Intel dahil.
2) AMD Driver yükle.
3) Intel'i daha sonra yüklersin. Ekran kartın AMD olduğundan önce onu yüklemelisin. Ayrıca yanlış Driver indirmediğinden de emin ol.

2. bir sorunum oldu. Sinirden bilgisayara yumruk attım ekran da çizgiler falan çıkıyor bunu nasıl çözebilirim?
Dediklerini deneyeceğim inşallah olur.

2. bir sorunum oldu. Sinirden bilgisayara yumruk attım ekran da çizgiler falan çıkıyor bunu nasıl çözebilirim?
Neyse onu düzelttim.
Ya
DDU programını indirmen lazım, böylelikle bu programla yüklediğin tüm ekran kartı driverlarını temiz şekilde silmen gerekiyor. Ardından tekrar güncel driver yüklemen gerekiyor.

1) DDU indir, güvenli modda ekran kartı driverlarının hepsini sil AMD ve Intel dahil
2) AMD driver yükle
3) Inteli daha sonra yüklersin. Ekran kartın AMD olduğundan önce onu yüklemelisin. Ayrıca yanlış driver indirmediğinden de emin ol.
Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Sorunum düzeldi.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı