DDU ile temizleyip farklı sürüme geçin.Oyun oynarken bir anda PC sıyah ekrana geciyor bir süre gelmiyor. Sonra zaman asımına ugradı hatası alıyorum. Ne yapabilirim?
Eki Görüntüle 2620369
Oyun oynarken bir anda PC sıyah ekrana geciyor bir süre gelmiyor. Sonra zaman asımına ugradı hatası alıyorum. Ne yapabilirim?
Eki Görüntüle 2620369
Sürücü sorunu gibi duruyor. DDU ile ekran kartı sürücüsünü temizleyin. Bu rehber yardımcı olur.
Rehber: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...www.technopat.net
Sonrasında AMD'nin resmi sürücü sayfasından manuel olarak uygun sürücüyü indirip kurun. En yeni WHQL sürücüyü kurmanız önerimdir.
İşlemlerden sonra dönüş yaparsanız sevinirim.
Hangi oyunda oluyor bu?
DDU ile temizleyip farklı sürüme geçin.
rx 6650 xt@hecta, sistem parçalarını yazar mısınız?
Ekran kartı modeli ve diğer bileşenleri belirtirsen daha iyi olur. (özellikle PSU ve GPU)
rx 6650 xt@hecta alttakini kurun.
kurdum birazdan deniyicem oyunda normalde böyle birsey yoktu ben format attım pc ye sonra amd yi kurdum felan sonra olmaya basladı@hecta alttakini kurun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.