Çözüldü AMD sürücüsü zaman aşımına uğradı

• Konuyu başlatan hecta
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 165
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

hecta

Zeptopat
Daha fazla  
Oyun oynarken bir anda PC sıyah ekrana geciyor bir süre gelmiyor. Sonra zaman asımına ugradı hatası alıyorum. Ne yapabilirim?

IMG_2911.jpeg

Dosya Ekleri

• IMG_2930.jpeg
    IMG_2930.jpeg
    246,9 KB · Görüntüleme: 15
Çözüm
Sürücü sorunu gibi duruyor. DDU ile ekran kartı sürücüsünü temizleyin. Bu rehber yardımcı olur.

Sonrasında AMD'nin resmi sürücü sayfasından manuel olarak uygun sürücüyü indirip kurun. En yeni WHQL sürücüyü kurmanız önerimdir.

İşlemlerden sonra dönüş yaparsanız sevinirim.
Bu bende de oluyordu geçen DDU ile temiz kurulum yaparak çözülüyor ancak başka bir yolunu bulamadım. Bir ara yine siyah ekran yedim tarayıcıdayken 3-4 dakika kilitlendi PC ekran kartına bir şey oldu sandım.

Sürücü sorunu gibi duruyor. DDU ile ekran kartı sürücüsünü temizleyin. Bu rehber yardımcı olur.

Sonrasında AMD'nin resmi sürücü sayfasından manuel olarak uygun sürücüyü indirip kurun. En yeni WHQL sürücüyü kurmanız önerimdir.

Çözüm

Bunu mu kurmam gerekiyor?

Hangi oyunda oluyor bu?

LoL ve Bannerlord.

DDU ile temizleyip farklı sürüme geçin.

DDU temizledim, hangi sürüme gecmem gerekiyor?

Dosya Ekleri

• {D03F6C47-2E60-4338-BDD9-D3618E26EF48}.png
    {D03F6C47-2E60-4338-BDD9-D3618E26EF48}.png
    112,6 KB · Görüntüleme: 8
Son düzenleyen: Moderatör:
@hecta, sistem parçalarını yazar mısınız?
rx 6650 xt
ryzen 5 5600
16 gb ram
gigabyte b550 desh anakart

Ekran kartı modeli ve diğer bileşenleri belirtirsen daha iyi olur. (özellikle PSU ve GPU)
rx 6650 xt
ryzen 5 5600
16 gb ram
gigabyte b550 desh anakart

kurdum birazdan deniyicem oyunda normalde böyle birsey yoktu ben format attım pc ye sonra amd yi kurdum felan sonra olmaya basladı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı