Mccree Hectopat Katılım 31 Ağustos 2016 Mesajlar 350 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2019 #1 Sizce hangi versiyonu kullanmalıyım? Optional daha güncel olsa da buglu olma ihtimali daha yüksek.
Fatih Işık Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Aralık 2015 Mesajlar 4.242 Makaleler 2 Çözümler 497 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2019 #2 WHQL önerileni kurmanızı öneririm. Diğeri daha güncel fakat sorunlar olabiliyor. Tabii bir sorun olacak diye şart yok. Artı 0 Eksi
WHQL önerileni kurmanızı öneririm. Diğeri daha güncel fakat sorunlar olabiliyor. Tabii bir sorun olacak diye şart yok.
SunSet Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Mayıs 2015 Mesajlar 8.818 Çözümler 62 10 Kasım 2019 #3 Her zaman Optional sürücüde sorun çıkmıyor ancak ben hep güncel kalayım derken bazen mavi ekran gibi sorunlar almayı başlamıştım. WHQL sürümü kullanmaya başladım. Eğer sorun yaşarsanız o zaman Optional sürücüyü kurabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Her zaman Optional sürücüde sorun çıkmıyor ancak ben hep güncel kalayım derken bazen mavi ekran gibi sorunlar almayı başlamıştım. WHQL sürümü kullanmaya başladım. Eğer sorun yaşarsanız o zaman Optional sürücüyü kurabilirsiniz.