AMD Support'a hangi dilde yazmalıyım?

hakan.klcarslan

Hectopat
Makaleler
3
Yer
İstanbul
Daha fazla  
PC'de Windows temel görüntü bağdaştırıcı sorunu var bütün Windows 10 driverlarını denedim düzelmiyor. Support'a yazacağım ama hangi dilde yazmam gerek bilmiyorum. Ülke Türkiye ama dil İngilizce yaptım.

Derdinizi rahatça anlatabilecekseniz ve gelen teknik cevabı anlayabilecekseniz İngilizce olarak yazın. O kadar İngilizce bilmiyorsanız Türkçe yazın.

İngilizce biliyorsanız İngilizce yazın. İsterseniz burada da konu açın yardım etmeye çalışırız.

@hakan.klcarslan Sürücüleri yüklemeye çalıştığınızda hata mesajı alıyor musunuz? Ekran kartınızın modeli nedir?

Ekran kartı AMD Radeon R5 M330'du aygıt yöneticisinden AMD Radeon R5 M430'a yükselttim sonra daha gğncel ekran kartı için ekran kartı üreticisinin kendi sitesinden yükleyin diyordu çoğu kaynak sonra siteye girdim geliştirmek için PC özelliklerini seçin yazıyordu ve bir Auto detect install vardı galba sistemin özelliklerine otomatik olarak bakıodur dedim yükledim açtım Driver paketleri vardı recommened olanı yükledim aygıt yöneticisinden görüntü bağdaştırıcısına baktım Windows temel görüntü bağdaştırıcısı yazıyor du.

Sürücüyü DDU ile kaldırın ve aygıt yöneticisine girip donanım kimliğini paylaşın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…