X6 serileri i3'e 10-17 FPS fark atıyor.
OC imkanı olmayan İntellerle çılgınlar gibi OC yapma imkanına sahip olan AMD modellerini karşılaştırmak acımasızca olur bence. Fark net.
AMD'nin 3 yıllık işlemcisiyle İntellin yepyeni mimarili işlemcisi karşılaştırılıyor ve sonuç yine belli.
Yeni AMD'lerle işler çok çok daha değişecektir.
Benchmarklara göz atman gerekiyor.
AMD FX 8350'yi 4.9 GHz'ye overclock ettim ve oyun kasmaya başladı. Islılar gayet normal iken
i3'den tabi ki daha iyiler fakat CpuBoss sitesinden de karşılaştırabilrisiniz. i3 4330'un tek çekirdek performansı AM FX 8350'yi geçiyor.
AMD'nin yeni işlemcisini ben de bekliyorum. Eğer sanıldğı gibi bir performans artışı olursa gerçekten almayı düşünüyorum. Umarım soket AM3+ olurlar.
X6 serileri i3'e 10-17 FPS fark atıyor.
OC imkanı olmayan İntellerle çılgınlar gibi OC yapma imkanına sahip olan AMD modellerini karşılaştırmak acımasızca olur bence. Fark net.
AMD'nin 3 yıllık işlemcisiyle İntellin yepyeni mimarili işlemcisi karşılaştırılıyor ve sonuç yine belli.
Yeni AMD'lerle işler çok çok daha değişecektir.
Benchmarklara göz atman gerekiyor.
Adam benchmark videosu atıyor kanıtını sunuyor. Sen 2-3 yorumdur yok şu oyunda AMD önde yok bu oyunda AMD önde diyip duruyorsun sende benchmark at görelim bakalım.