M Mr_YAMYAM Ziyaretçi 29 Ekim 2012 #1 Recep abi. Bana 1 tane AMD tabanlı server anakartı önerebilirmisin acep?
Erhan Göğüş Hectopat Katılım 4 Mayıs 2012 Mesajlar 502 Yer Gaziantep Daha fazla Meslek Ö.G.G. 30 Ekim 2012 #2 Mr_YAMYAM dedi: Recep abi. Bana 1 tane AMD tabanlı server anakartı önerebilirmisin acep? Genişletmek için tıkla... ASUS - Server & Workstation- ASUS KGPE-D16
Mr_YAMYAM dedi: Recep abi. Bana 1 tane AMD tabanlı server anakartı önerebilirmisin acep? Genişletmek için tıkla... ASUS - Server & Workstation- ASUS KGPE-D16
mevsres Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Mart 2012 Mesajlar 6.392 Makaleler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2012 #3 İnşallah bizim de bir gün çift işlemcili sistemleri deneme şansımız olur. Baksana abi 15 Sata portu, 16 RAM yuvası. Fakat hala buna ramen bütün anakartlarda PCI yuvalarının unutulmaması büyük incelik.
İnşallah bizim de bir gün çift işlemcili sistemleri deneme şansımız olur. Baksana abi 15 Sata portu, 16 RAM yuvası. Fakat hala buna ramen bütün anakartlarda PCI yuvalarının unutulmaması büyük incelik.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 30 Ekim 2012 #4 Mr_YAMYAM dedi: Recep abi. Bana 1 tane AMD tabanlı server anakartı önerebilir misin acep? Genişletmek için tıkla... Tabii ki, buyrun ASUS - Server & Workstation
Mr_YAMYAM dedi: Recep abi. Bana 1 tane AMD tabanlı server anakartı önerebilir misin acep? Genişletmek için tıkla... Tabii ki, buyrun ASUS - Server & Workstation
Oğuz26 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Ekim 2012 Mesajlar 4.331 Makaleler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2012 #5 2 Tane de 16 çekirdekli Opteron oldu mu tadından yenmez
M Mr_YAMYAM Ziyaretçi 30 Ekim 2012 #6 Recep Baltaş dedi: Tabii ki, buyrun ASUS - Server & Workstation Genişletmek için tıkla... Neredeyse aradığım kart olacakmış. Az bişey eksik kaldı.
Recep Baltaş dedi: Tabii ki, buyrun ASUS - Server & Workstation Genişletmek için tıkla... Neredeyse aradığım kart olacakmış. Az bişey eksik kaldı.
GLSCGN Hectopat Katılım 31 Mayıs 2012 Mesajlar 178 Yer İstanbul, Turkey 30 Ekim 2012 #7 Mr_YAMYAM dedi: Neredeyse aradığım kart olacakmış. Az bişey eksik kaldı. Genişletmek için tıkla... Abi çok inat ediyorsun, senin aradığın kriterlerde bir kart daha üretilmedi
Mr_YAMYAM dedi: Neredeyse aradığım kart olacakmış. Az bişey eksik kaldı. Genişletmek için tıkla... Abi çok inat ediyorsun, senin aradığın kriterlerde bir kart daha üretilmedi
N NirvanA1 Kilopat Katılım 9 Eylül 2012 Mesajlar 975 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Meslek Okula giden kurbanlık koyunlardan(LİSE) 31 Ekim 2012 #8 Mr_YAMYAM dedi: Neredeyse aradığım kart olacakmış. Az bişey eksik kaldı. Genişletmek için tıkla... Adam harbi YAMYAM
Mr_YAMYAM dedi: Neredeyse aradığım kart olacakmış. Az bişey eksik kaldı. Genişletmek için tıkla... Adam harbi YAMYAM
M Mr_YAMYAM Ziyaretçi 31 Ekim 2012 #9 NirvanA1 dedi: Adam harbi YAMYAM Genişletmek için tıkla... Adam değil, BEY, BEYEFENDİ
BilgisayarKurdu Technopat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Ocak 2012 Mesajlar 14.467 Makaleler 34 Çözümler 41 Yer İstanbul/Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Active Directory - Security Uzmanı Profil Kapağı 1522600635 31 Ekim 2012 #10 İlk defa böyle bir anakart gördüm sayenizde Harbiden güzelmiş