AMD tabanlı sistem alınır mı?

Bütçe
20000₺

Elyzs

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar 20.000₺ civarı bir fiyata sadece kasa toplamak istiyorum. Diğer ekipmanlar bu fiyat dışında olacak. NVIDIA sistemler gerçekten çok pahalı. İnternette AMD tabanlı bilgisayarlar ciddi anlamda performanslı ve fiyatları bayağı uygun. Sizce şu özelliklerdeki bir bilgisayar alınır mı?
Ryzen 5 5600
ASUS Prime B450M-K II anakart( bu anakartı internet sitesinde özelleştirebiliyorum) (yükseltmeye gerek var mı yoksa bu sistem için yeterli mi?)
Kingston Fury Beast RGB KF432C16BB1A/16 16 GB DDR4 3200MHz Gaming RAM.
ASUS DUAL-RX 6750 XT-O12g Gaming ekran kartı.
Samsung 870 EVO MZ-77E1t0bw 1TB 2.5″ SATA 3 SSD disk.
Cougar gemini s ıron-g RGB cgr-5bmbg-blk 600W e-ATX mid-Tower Gaming kasa.
Bu bilgisayarın 3070 ile 3070 Ti arası bir performans vereceğini söylediler, sizce alınır mı? AMD için yazılımsal sorunlar vs olur mu başımı ağrıtır mı? Şimdiden teşekkürler.

Sistem de ve arkadaşın dediği doğru. Anakartı yükseltirsin. Slot yapısı önemli. Ekran kartını AMD kullanıcılarının yorumlarını bekliyoruz. Alınır.

Ben olsam AMD tercih etmem 20.000 TL'ye çok güzel NVIDIA'larda var.

Usta pcye 20k veriyorsun Nvidia al bı zahmet. O kadar para verip bir de gelip pahalı demen yok mu?

Usta pcye 20k veriyorsun Nvidia al bı zahmet. O kadar para verip bir de gelip pahalı demen yok mu?
Knk sorun o değil. 20000₺ verip alacağım nvidia sistemle bu sistem arasında performans farkı oluyor. Bu sistemin nvidia olarak eşdeğeri 30.000₺ .

Asus TUF Gaming B550M-E WIFI Gaming Anakart bu ekran kartını alırsam +2000₺ ekliyor sistem 20.500₺ oluyor. Bu haliyle alınır mı peki ?​

3060Ti tavsiye ederim bu ekran kartı yerine, bu baktığınız sistem şahsen almayı düşündüğüm bir sistemdi ve birkaç testini OGL ile sorunlarını ve kullanıcıların satıp kurtulma çabalarını görünce vazgeçtim.

Her şey saf rasterizasyon performansı değildir, eskisi kadar sık olmasa da AMD kartlar hala default ayarlarda bile çöküyor (meşhur Wattman hatası), FPS olarak stabilite sorunları da mevcut görünüyordu ben baktığımda.

Karar sizin ama ben şahsen alacak olsam 3060Ti tercih ederdim, bu arada işlemci şahane, ona lafım yok zaten şuan kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…