M MustafaGülöz Hectopat Katılım 16 Temmuz 2015 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2015 #1 Öncelikle selam. Ben bir AMD sistem toplamak istiyorum. Fakat hangi kasayı alacağıma karar veremedim. Bana 500 w'lık bir kasa önerir misiniz?
Öncelikle selam. Ben bir AMD sistem toplamak istiyorum. Fakat hangi kasayı alacağıma karar veremedim. Bana 500 w'lık bir kasa önerir misiniz?
Pesimistik Megapat Katılım 22 Haziran 2015 Mesajlar 341 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Banka 16 Temmuz 2015 #2 Pesimistik dedi: Ekonomik bir çözüm olarak aşağıdaki ürünü alabilirsin. ZALMAN Z3 PLUS 600LE 600W MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA Ya da power ayrı olarak 80+ sertifikalı bir ürün tercih edebilirsin. ZALMAN Z3 PLUS MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA CORSAIR BUILDER VS SERİSİ 80PLUS 550W GÜÇ KAYNAĞI Genişletmek için tıkla... Biraz bütçemi aşarım ama sağlam bir kasa alırım dersende... ZALMAN MS800 PLUS MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA ve CORSAIR BUILDER VS SERİSİ 80PLUS 550W GÜÇ KAYNAĞI Tabi toplamayı düşündüğün sistemin parçalarına göre PSU için farklı bir tercih yapabilirsin ama en son MS800 kasa topladım ve gerçekten herşeyin düşünüldüğü bir model üretmiş ZALMAN. Fiyatı ise özelliklerine göre çok çok iyi...
Pesimistik dedi: Ekonomik bir çözüm olarak aşağıdaki ürünü alabilirsin. ZALMAN Z3 PLUS 600LE 600W MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA Ya da power ayrı olarak 80+ sertifikalı bir ürün tercih edebilirsin. ZALMAN Z3 PLUS MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA CORSAIR BUILDER VS SERİSİ 80PLUS 550W GÜÇ KAYNAĞI Genişletmek için tıkla... Biraz bütçemi aşarım ama sağlam bir kasa alırım dersende... ZALMAN MS800 PLUS MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA ve CORSAIR BUILDER VS SERİSİ 80PLUS 550W GÜÇ KAYNAĞI Tabi toplamayı düşündüğün sistemin parçalarına göre PSU için farklı bir tercih yapabilirsin ama en son MS800 kasa topladım ve gerçekten herşeyin düşünüldüğü bir model üretmiş ZALMAN. Fiyatı ise özelliklerine göre çok çok iyi...