AMD tabanlı sisteme ekran kartı önerisi

@Pro54 kusura bakmayın benim gözümden kaçmış. Malum yeni uyandım

2 numara ve 3 numara sizin için uygun.

Bana KALIRSA EĞER ! kesinlikle 3GB'nin altında bir Ekran Kartı almayın. Oyunlarda yüksek performans istediğinizi belirtmişsiniz.

Size bir örnek vereyim; GTA V orta ayarlarda Ekran Kartının 1.8GB'sini kullanıyor. Yeterince açıklayıcı olmuştur sanırım.

Evet biliyorum.Dediğim gibi dar boğaz yapmamasıda önemli sistem biraz eski çünkü onun dışında süper bir oyuncu değilim.Yüksek ayarların altına düşmesin yeterli bazı ayarlar orta olabilir

@Pro54 Bu kartlar aşırı üst-düzey kartlar değil. Sistem bence kaldıracaktır, darboğaz olayı olmaz diye düşünüyorum. Tak ve oyna

@Pro54 Bu kartlar aşırı üst-düzey kartlar değil. Sistem bence kaldıracaktır, darboğaz olayı olmaz diye düşünüyorum. Tak ve oyna

Evet çok yüksek kartlar değil ancak elimde patlamasın şimdi okadar parayı verip bir işe yaramazsa anlamı yok Tüm görüşlere açığım araştırıyorum dediğiniz ekran kartlarıda not ettim.

R9 285 veya GTX 960 alabilirsiniz.

@FurkanOZKAYA kimsenin AMD düşmanlığı yok, hangi kart daha iyiyse onu söylüyoruz, o bütçeye alınabilecek en iyi kart GTX960'dır. Bütçeyi arttırırsanız 4G modelini alabilirsiniz.

@Pro54 MSI, ASUS veya Gigabyte'a bakabilirsiniz. Soğutma konusunda sizi üzmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…