AMD tarafından DLSS ve RT gibi teknolojiler gelir mi sizce?

Arkadaşlar biliyorsunuz ki NVIDIA son dönemlerde RT ya da DLSS gibi teknolojileri ile AMD'nin önüne geçmeyi başardı. Sizce AMD NVIDIA'ya karşı bu tür teknolojiler gelir mi sizce?

Çünkü insanlar DLSS yüzünden NVIDIA ekran kartlarını tercih etmeye başladı ki DLSS işe yarar bir teknoloji. Bana göre eğer AMD bu tür teknolojiler ile uğraşmazsa NVIDIA'ya yenik düşebilir. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? AMD tarafından böyle teknolojiler gelir mi?

RT teknolojisi var zaten.

DLSS ise sanmıyorum geleceğini.
Başka bir özellik vardı ama hatırlamıyorum.

AMD DLSS'ye rakip olarak FidelityFX diye bir teknolojisi vardı galiba.

Smart Access Memory var mesela, çok daha iyi performans sağlıyorlar. AMD yenik düşmez sadece şu an öyle gözüküyor. Çünkü yeni çıkan kartlar NVIDIA tarafındaki kartları geçti. Bunu da bir şekilde hallederler diye düşünüyorum. Hangi marka böyle üstünlüğü bir anda bırakır ki?

FPS artırmıyor düşürüyor o ayar, ileride geliştirirler.

Rt geldi, ne kadar iyi tartışılır...

AMD DLSS'ye rakip olarak fidelityfx diye bir teknolojisi vardı galiba.

Rt teknolojisi var zaten.

DLSS ise sanmıyorum geleceğini.
Başka bir özellik vardı ama hatırlamıyorum.

AMD kollarını sıvamalı artık AMD kullanıcısı olarak kas yığını kartlar NVIDIA'nın gerisinde kalıyor. Tabii ki DLSS gibi teknolojilerle. Silah çıktı mertlik bitti .

VSR diye bir teknoloji gelecek deniyor ama ne zaman gelir tartışılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…