AMD THREAD_STUCK_IN_DEVICE_DRIVER hatası

kadir duyar

Hectopat
Daha fazla  
RAM
3.00gb
Ekran kartı
ATİ Mobility Radeon HD 5650
İşlemci
intel core İ5 CPU m 460 2.53Ghz
Arkadaşlar, LoL'de şampiyonu seçiyorum, sorunsuz sonra yükleme ekranı gelmeden video tdr failrue (atikmpag.sys) hatası veriyor hem de bunu sadece LoL'e girerken değil hep alıyorum. Ne yapmam gerek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartınızın sürücüsünü DDU ile kaldırıp sonrasında güncel sürücünüzü kurun. DDU kullanım rehberi de aşağıda yer almaktadır. Sonucu belirtirseniz sevinirim.

Herhangi bir oyuna girerken bilgisayar birden mavi ekran veriyor. Alt tarafta durdurma kodu: THREAD_STUCK_IN_DEVICE_DRIVER yazıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:

Son zamanlarda güncelleme yaptınız mı? Veya driver kurdunuz mu? Eğer bu işlemleri yaptıysanız işlemlerinizi geri alın sonrasında tekrardan olursa diğer adımlara geçelim hocam.

Artı -1 Eksi
Son zamanlarda güncelleme yaptınız mı? Veya driver kurdunuz mu? Eğer bu işlemleri yaptıysanız işlemlerinizi geri alın sonrasında tekrardan olursa diğer adımlara geçelim hocam.

Güncellmeyi yaptım sonra böyle oldu ve güncelleme kaldıra basıyorum ama kaldırmıyor sıfırlamayı da denedim olmadı driverları güncelledim sorun değişmedi ne yapmam gerekiyor?

Yeni klasör.rar

Son düzenleme:
Chipset sürücüsünü, verdiğim sitedeki rehberden yararlanarak indirin ve kurun.

Ekran kartı sürücüsünü DDU ile var olan sürücüyü kaldırın. Aşağıdaki siteden ekran kartınıza göre olan "WHQL" olan sürümü arayın ve indirip kurulumu yapın.

Güncellmeyi yaptım sonra böyle oldu ve güncelleme kaldıra basıyorum ama kaldırmıyor sıfırlamayı da denedim olmadı driverları güncelledim sorun değişmedi ne yapmam gerekiyor?

Yeni klasör.rar

@altotziki hocamızın da dediği gibi ekran kartını DDU ile kaldırıp tekrar kurulması lazım çünkü bariz belli ekran kartıyla ilgili sorun var ama güncelleme ve driver yapılmayan bir zamana sistem geri yükleme yapıpta deneyebilirsin driver kaldırma/kurma işleminden önce.

Arkadaşlar şimdi bilgisayarı açıyorum açılıyor 30sn sonra mavi ekranda THREAD_STUCK_IN_DEVICE_DRIVER hatası veriyor bilgisayarı açamıyorum bu sorunu nasıl çözebilirim?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı