AMD Threadripper 1900X alınır mı?

threadripper 1900x alıyım mı?

• Oy verenlerin toplamı
    7
  • Anket kapandı .
Makaleler
2
Arkadaşlar bende Türkiye'deki çoğu 8. sınıf gibi LGS'ye gireceğim ve LGS bittiğinde iyi bir yer kazanırsam. Bir bilgisayar toplayacağım. Bu yüzden şimdiden arayışlara girdim. Ama aklıma takılan AMD Threadripper'in çok iyi bir işlemci olduğunu biliyorum ama sizce bunu alınır mı? Yoksa simdilik yeterli gelecek 1600 AF mi alayım? Cevap veren herkese teşekkür ederim.
Not: LGS bitince ölümüne oyuna saracağım 3 yıl.
.

Anakartı işlemciden kat kat pahalı. O işlemci yerine 3600 öneririm.

Alma oyun için değil bu işlemciler ama benim sana önerdiğim işlemci 1600 AF.

Anakartı işlemciden kat kat pahalı. O işlemci yerine 3600 öneririm.

Alma durumum zaten 1900X iyi bir performans verir diye düşünüyordum bu yüzden ekran kartını bayağı kısmıştım ama durum o ki bizde 1600 AF yolcusuyuz.
Böyle bir şey yaparsan sonra üzülürsün onu söyleyim.

AM4 anakartlar ile kullanamazsınız zaten LGS sonrası 3300X ile B550 alınabilir.

Yoo kanka sen yanlış anladın oyuna saracağım dediğim saat 4'de eve geldikten sonra bir 3 4 saat anca ben uykuya dayanamam 10'da yatıyorum şu an mesela.

Kardeşim dersini günü gününe çalış,son sene asılıp yaparım diyosundur ama kusura bakma, o iş imkansıza yakın.Tabii yüksek hedefin yoksa.

Threadripper'in oyun performansı aynı fiyatta olanlara göre çok çok daha kötü sebebi ise Threadripper sunucu ve render için tasarlanmış olması.

Oyun için alınmaz. Aynı fiyata daha verimli işlemciler var. Yanlış hatırlamıyorsam güç tüketimde çok yüksek iş için geçici olarak kullanılabilir belki.

Oyun için Threadripper işlemci ve pahalı bir anakart almak mantıksız.
Ayrıca 1600AF de kötü bir işlemci değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…