CanKaraca Decapat Katılım 16 Aralık 2018 Mesajlar 93 17 Aralık 2018 #11 O işlemci beni bile besler, GTX 960 kim? [emoji23]
Emin.Zade Decapat Katılım 19 Eylül 2018 Mesajlar 26 17 Aralık 2018 #12 Steward dedi: GTX 960 2990WX'i kaldırır mı diye sormak istemiş sanırım. Genişletmek için tıkla... Aynen, Türkcem iyi olmadığı için yanlış sora bilirim )
Steward dedi: GTX 960 2990WX'i kaldırır mı diye sormak istemiş sanırım. Genişletmek için tıkla... Aynen, Türkcem iyi olmadığı için yanlış sora bilirim )
iGY 6 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2015 Mesajlar 1.895 Makaleler 2 Çözümler 25 Yer Miami, FL 17 Aralık 2018 #13 Bu işlemci ben de dahil ilk yorum yapan 10 arkadaşı bile kaldırabilir hocam
Emin.Zade Decapat Katılım 19 Eylül 2018 Mesajlar 26 17 Aralık 2018 #14 Herkese teşekkürler. Sormak istediğim, yani ekran kartı zayıf, işlemci güçlu olursa, sisteme zararı olurmu? Çalışdığım programlar çok fazla ekran kartına gerek duymuyor.
Herkese teşekkürler. Sormak istediğim, yani ekran kartı zayıf, işlemci güçlu olursa, sisteme zararı olurmu? Çalışdığım programlar çok fazla ekran kartına gerek duymuyor.
FakirSincap Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mayıs 2018 Mesajlar 1.561 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2018 #15 Emin.Zade dedi: Herkese teşekkürler. Sormak istediğim, yani ekran kartı zayıf, işlemci güçlu olursa, sisteme zararı olurmu? Çalışdığım programlar çok fazla ekran kartına gerek duymuyor. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı çıkarmaz. Ama insan böyle bir sistemin içinde de GTX 960 olmasını işlemciye saygısızlık olarak görür.
Emin.Zade dedi: Herkese teşekkürler. Sormak istediğim, yani ekran kartı zayıf, işlemci güçlu olursa, sisteme zararı olurmu? Çalışdığım programlar çok fazla ekran kartına gerek duymuyor. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı çıkarmaz. Ama insan böyle bir sistemin içinde de GTX 960 olmasını işlemciye saygısızlık olarak görür.
TheMudur Hectopat Katılım 15 Ekim 2018 Mesajlar 764 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2018 #16 Emin.Zade dedi: Herkese teşekkürler. Sormak istediğim, yani ekran kartı zayıf, işlemci güçlu olursa, sisteme zararı olurmu? Çalışdığım programlar çok fazla ekran kartına gerek duymuyor. Genişletmek için tıkla... Hiçbir sıkıntısı zararı olmaz ama siz yine de en yakın zamanda yeni bir ekran kartı alın, açıkçası ben işlemcinin yerinde olsam trip atardım. Beni bununla eş değermi görüyorsun diye.
Emin.Zade dedi: Herkese teşekkürler. Sormak istediğim, yani ekran kartı zayıf, işlemci güçlu olursa, sisteme zararı olurmu? Çalışdığım programlar çok fazla ekran kartına gerek duymuyor. Genişletmek için tıkla... Hiçbir sıkıntısı zararı olmaz ama siz yine de en yakın zamanda yeni bir ekran kartı alın, açıkçası ben işlemcinin yerinde olsam trip atardım. Beni bununla eş değermi görüyorsun diye.
ImLordOfLies Hectopat Katılım 4 Ekim 2016 Mesajlar 106 Yer Kocasinan/KAYSERİ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi İşlem sorumlusu 21 Aralık 2018 #17 Herhangi bir sıkıntı yaşanmaz teknik olarak. Veri aktarımı GPU dan CPU'ya daha ağırlıklıdır. O bakımdan sorun olmaz.
Herhangi bir sıkıntı yaşanmaz teknik olarak. Veri aktarımı GPU dan CPU'ya daha ağırlıklıdır. O bakımdan sorun olmaz.
Sinful Kilopat Katılım 11 Aralık 2018 Mesajlar 525 Çözümler 4 21 Aralık 2018 #18 GPU darboğazı yaşarsın işlemciye ayıp olur.