AMD™ Adrenalin 2020 sonrası 1080P ve 720P videolar donuyor

56648

Megapat
Ses gelmeye devam ediyor ama PC kilitleniyor ve görüntü donuyor, 5-6 sn sonra sanki bir videoyu hızlandırarak ileri sarıyormuş gibi ilerliyor ve kaldığı yerden devam etmeye başlıyor. Daha önce böyle bir sorunum yoktu bu sürümden sonra olmaya başladı. YouTube, Twitch ve canlı yayınlarda vs. oluyor.

R7 240.
ESC ile tam ekrandan çıkarken de takılıyor.

Son düzenleme:
Sürüm 19.12.3 değilse 12.12.2 den 3'e güncelleyin sorun devam ederse şu ayarları yapın :
Ekran kartı ayarlarından herseyi sifirlayip girerken standart modu seçin gaming modu sıkıntılı daha sonra monitörün son Hz değerinde çalıştığını kontrol edip tekrar Radeon ayar bölümüne gelin ve freesync i monitörünüz destekliyor ise açın.
Onun haricinde Radeon boost / görsel detay vs.vs. hepsini kapatın pc yi yeniden başlatıp tekrar deneyin ben sorunu böyle çözdüm kolay gelsin.

Sürümüm 19.12.2. Radeon boost nerde tam olarak aramaya yazıyorum çıkmıyor

Bende yazmıyor her ekran kartında yok sanırım.
Dostum Radeon ayarlarından ayarlarını sıfırla ve standart mod ile başlat ardından freeSync aktif et monitordende aktif et ve ekran kartı ayarlarından Radeon geliştirilmiş senkronizasyonu aktif et tekrar başlat ve yine dene .
Bende yazmıyor her ekran kartında yok sanırım.
Harici birseyi açma birde Mozaik / örtüşme ayarlarını uygulama ayarlarını kullan olarak seç duzelicektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…