emir furkann
Femtopat
Arkadaşlar bben PC'yi sıfırladım bu yükleniiş oyunlarda fare gecikmesi yapıyor nasıl kaldırıcam ben bunu.
Kim diyor fare gecikmesi yaptığını yahu? Nasıl ölçtünüz?
Fare gecikmesi yaptığına dair kaynağınız veya kanıtınız var mı?
Sağ tıklayıp kaldırmayı denediniz mi aygıt yöneticisinden?
Ayarlar->uygulamalar yönünde bu sürücünün kaydı var mı oradan kaldırmayı denediniz mi?
Sakın fotoğrafta belirtilen şeyi silmeyin veya kapatmayın. Deneme amaçlı birini devre dışı bıraktım, aynı isimli olan diğerini sildim. Şu anda sistem kilitlendi kapattım. Anakarta elektrik gelmesine rağmen PC açılmıyor. BIOS pili, CMOS sıfırlama, RAM'leri de çıkarttım umarım 30 dk sonra denediğimde açılır sistem. Bilinçli bir PC kullanıcısıyım ama bir anlık dalgınlıkla yaptım bu hatayı.
Ne alakası var dalga geçmekle? Gecikme yapıyorsa ben de kaldıracağım belki ondan soruyorum?Ya siz dalga mı geçiyorsunuz anlamıyorum kaynağınız ve kanıt var mı yazıyorsunuz PC bu uygulama yoktu 1-2 kere daha sıfırladım yoktu sonra sıfırladım tabii bu aralıklar hemen olmadı neyse oyunlara girince gecikme olduğunu fark ettim ve aygır yönecisine baktığımda bu vardı anlıyor musunuz şimdi.
Zaten kapalı.Üslübünüza dikkat edin konu sahibi. Ve onu silmeyin. İlla silecekseniz yüklenmemesini istiyorsaniz.
Denetim masasi = Donanim ve ses = Aygıtlar ve yazicilar = PC'Nize sağ tiklayip aygit yükleme ayarlarina tiklayip, Hayir seçeneğini seçin ve kaydedın.
Bilemiyorum o zaman.Zaten kapalı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.