AMD USB 3.10 extensible silmek

emir furkann

Femtopat
Arkadaşlar bben PC'yi sıfırladım bu yükleniiş oyunlarda fare gecikmesi yapıyor nasıl kaldırıcam ben bunu.

Adsız.png

Fare gecikmesi yaptığına dair kaynağınız veya kanıtınız var mı?
Sağ tıklayıp kaldırmayı denediniz mi aygıt yöneticisinden?
Ayarlar->Uygulamalar yönünde bu sürücünün kaydı var mı oradan kaldırmayı denediniz mi?

Sakın fotoğrafta belirtilen şeyi silmeyin veya kapatmayın. Deneme amaçlı birini devre dışı bıraktım, aynı isimli olan diğerini sildim. Şu anda sistem kilitlendi kapattım. Anakarta elektrik gelmesine rağmen PC açılmıyor. BIOS pili, CMOS sıfırlama, RAM'leri de çıkarttım umarım 30 dk sonra denediğimde açılır sistem. Bilinçli bir PC kullanıcısıyım ama bir anlık dalgınlıkla yaptım bu hatayı.

Fare gecikmesi yaptığına dair kaynağınız veya kanıtınız var mı?
Sağ tıklayıp kaldırmayı denediniz mi aygıt yöneticisinden?
Ayarlar->uygulamalar yönünde bu sürücünün kaydı var mı oradan kaldırmayı denediniz mi?

Ya siz dalga mı geçiyorsunuz anlamıyorum kaynağınız ve kanıt var mı yazıyorsunuz PC bu uygulama yoktu 1-2 kere daha sıfırladım yoktu sonra sıfırladım tabii bu aralıklar hemen olmadı neyse oyunlara girince gecikme olduğunu fark ettim ve aygır yönecisine baktığımda bu vardı anlıyor musunuz şimdi.
Sakın fotoğrafta belirtilen şeyi silmeyin veya kapatmayın. Deneme amaçlı birini devre dışı bıraktım, aynı isimli olan diğerini sildim. Şu anda sistem kilitlendi kapattım. Anakarta elektrik gelmesine rağmen PC açılmıyor. BIOS pili, CMOS sıfırlama, RAM'leri de çıkarttım umarım 30 dk sonra denediğimde açılır sistem. Bilinçli bir PC kullanıcısıyım ama bir anlık dalgınlıkla yaptım bu hatayı.

Yok bayağı sildim de bir şey olmadı PC'yi kapatıp açtım düzeliyor ama çıldırtıcak beni nereden yüklendi ya bu oyun oynatmıyor.

Ya siz dalga mı geçiyorsunuz anlamıyorum kaynağınız ve kanıt var mı yazıyorsunuz PC bu uygulama yoktu 1-2 kere daha sıfırladım yoktu sonra sıfırladım tabii bu aralıklar hemen olmadı neyse oyunlara girince gecikme olduğunu fark ettim ve aygır yönecisine baktığımda bu vardı anlıyor musunuz şimdi.
Ne alakası var dalga geçmekle? Gecikme yapıyorsa ben de kaldıracağım belki ondan soruyorum?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı